Milyen nagytestű kutyát ajánlanátok?
elmész egy menhelyre elmondod ezeket és ráböknek a tökéletes kutyára.
Ezek a tulajdonságok főleg neveléstől függenek, ezért is jó ha menhelyről hozol egy már "kész" kutyust, hisz egy kölyöknél sosem lehet tudni mennyire él benne a terület védő ösztön, még fajtán belül is nagy eltérések lehetnek, tehát mindenképpen nektek kellene ilyenné formálni őt, és még úgyse biztos hisz a labradorotok sem jelez.
A rövid szőrű kutyákkal az a gond, hogy csak nyáron aktívak. Télen a legtöbb visszahúzódik, alig látni őket (Ez tapasztalat)
Amit én ajánlani tudok neked az a kaukázusi juhász. Nagyon sok tévhit kering róluk...sajnos. Gyönyörűek, jó házőrzők, akkor ugat ha szükséges, család barát, senki mást nem fogad el csak a gazdit és közvetlen családját, rettenthetetlen, megvehetetlen, imádja a gyerekeket. Nekünk ilyen van 2 másik kan kutya mellett.
köszi a válaszokat! Hát igen, rosszul fogalmaztam! Az embereket kellene ugatnia és nem a kaput. Szóval, hogy jelezze, ha jön valaki. Vajdasági vagyok.
Utána nézek mindennek, köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!