Milyen nagyobb/nagytestű kutyát ajánlanátok társasházba, ahol igaz pici, de mégis saját kertrész áll rendelkezésre?
Van egy francia bulldogom, rettenetesen intelligens kutyus. Szabadidőm szinte minden percét a szabadban, futtatókon töltjük. 5 éve kitartóan és következetesen nevelem, ezalatt az idő alatt bele is szerettem ebbe a tevékenységbe, másfél éve engedelmességi vizsgát is tettünk.
Szeretnék magunk mellé egy nagy/nagyobb testű kutyát, milyen fajtát ajánlanátok? Amellett, hogy természetesen a mozgásigénye abszolút ki lenne elégítve. Tapasztalatok is érdekelnének.
Jártok kutyaiskolába?
Ha igen,hova?
Egyébként én is a staffordot ajánlom.
A boxert én is nagyon tudom ajánlani:) Nagyon gyerek és emberszerető kutyus. A vizsla is jó választás lenne szerintem. Vagy ha tényleg nagy kutyás vagy, akkor elmehetsz egy közeli menhelyre, ott találhatsz magadnak igazi társat:) Nekem egyik kutyám sem a menhelyről van ugyan, az egyiket az utcán találtuk és nagyon megfogott minket, a másikat is, a harmadik pedig az elsőnek a kölyke-nem vagyunk szaporítók,véletlen baleset volt,ivartalanítás közeli tervben van.
A border collie is kitűnő,energikus kutyus, nagy a mozgásigénye és nagyon fogékony,tanítható kutyus.
Remélem segítettem:) lea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!