Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg 10%-al drágulhat a...

Tényleg 10%-al drágulhat a nafta a Szíria helyzet miatt?

Figyelt kérdés
Most készülök autó venni, és erősen gondolkodom a CNG-n. Itt az osztrák határhoz közel rengeteg kút van.
2013. aug. 29. 15:14
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Oké, tudod mit? Legyen neked igazad! Én örülnék a legjobban, mert havi 120 liter körül eltankolok saját zsebből, fizetésből.

Tegnap előtt az egyik budapesti kúton 426.9 Ft-ért tankoltam dízelt. Általában mindig ennél a "kagylós" kútnál tankolok. Nézzük meg pár hét, pár hónap múlva mennyi lesz a blokkomon ugyan ennél a kútnál!

2013. aug. 31. 21:12
 12/34 anonim ***** válasza:

Egy hét sem telt el, szerdán megint emelnek nem is kevéssel.

Öt nap alatt a benzin 10, a gázolaj 9 Ft-tal lett drágább. És hol lesz még a vége...?

Csak emlékeztetőül, korábban ezt írtam: "...arra lehet számítani, hogy hetente fog drágulni 5-10Ft-tal."

2013. szept. 3. 09:58
 13/34 anonim ***** válasza:
2013. szept. 3. 10:44
 14/34 anonim ***** válasza:
A Zsindex pedig minden csak nem hiteles hírportál. Inkább olvasom a kicsi pónis meséskönyvet annak több a valóságtartalma...
2013. szept. 3. 16:29
 15/34 anonim ***** válasza:

"Egy hét sem telt el, szerdán megint emelnek nem is kevéssel.

Öt nap alatt a benzin 10, a gázolaj 9 Ft-tal lett drágább. És hol lesz még a vége...?

Csak emlékeztetőül, korábban ezt írtam: "...arra lehet számítani, hogy hetente fog drágulni 5-10Ft-tal.""

10-es vagyok. Most tankoltam 400 ft-ért (!) 95-ösből. Az olaj hordónkénti ára épp a $100-as értéket nyaldossa. Ennyit a jóslatodról.

Fog még az olaj ára az egekbe szállni? Lesz itt még 500+ ft-os benzin? PERSZE, hogy fog, PERSZE, hogy lesz. Csak azt a bizonyos kását nem eszik olyan sűrűn, ahogy te azt képzelted...én szóltam.

2013. okt. 21. 12:04
 16/34 anonim ***** válasza:
Sűrűn, lol, de kretén vagyok. Nem eszik olyan forrón, nyilván.
2013. okt. 21. 12:05
 17/34 anonim ***** válasza:

Azért mielőtt annyira fényeznéd magad, az nem a te érdemed, hogy nem lett nemzetközi katonai konfliktus a dologból és így el tudták simítani a dolgot. (Hacsak nem Obamának hívnak...) Ez egy hajszálon múlott.

Ezt előre nem láthattad teljes bizonyossággal te se. Vagy ha igen, akkor tényleg nagyon nagy jóstehetség vagy...

Több tényezős dolog ez, nem csak a piaci folyamatok, a politika is vastagon befolyásolja.

2013. okt. 21. 17:57
 18/34 anonim ***** válasza:

Na ja, holnaptól: "Ünnepi benzináremelés"

Forrás: [link]

2013. okt. 22. 08:19
 19/34 anonim ***** válasza:

@17 akkor most kapaszkodj meg, mert olyat mondok, amit ugysem hiszel el :)

Abban, hogy az olaj a nyari $110 hordonkenti arrol most lezuhant majdnem $90-re, vajmi keves szerepet jatszott a sziriai helyzet, vagy annak vegkimenetele. A piac mindig a politika elott jar. Annak, hogy az arfolyam beszakadt, egeszen mas okai vannak, persze utolag bele lehet magyarazni fut-fat, ahogy ezt rengetegen meg is teszik, foleg ha meg teveben is mutogatjak oket, es meg fizetnek is erte :)

Szemelyszerint, tudtam en biztosan, hogy ez az eses be fog kovetkezni? Nem. Szamitottam ra? Igen! Ezt irtam a nyar utolso napjan:

"Altalaban a fordulopontok elott jonnek az ilyen vilagvege hangulatu posztok a mediaban es az atlagemberek koreben is. Egyszeru tozsdepszichologia. Ergo az olaj ara valoszinuleg jol ossze fog esni nemsokara."

Kerestem egy valag penzt ezzel a szamitasommal? Igen. Veszithettem volna vele? Igen, tizedannyit, mint amennyit zsebretettem, vagy eppen abszolut ertekben a penzem ugy 0.5%-at.

Egy jo 10-15 dollarral olcsobban viszont mar szivesen vennek :)

2013. nov. 13. 00:09
 20/34 anonim ***** válasza:

Azt hiszem túl korán verted itt magad és ezt elkiabáltad: [link]

Ugyan két hetes a cikk, de elég ha csak egy pillantást vetsz az aktuális olajárra: ismét 110 dollár felett van. Az elmúlt hetekben folyamatosan emelkedett. Ha ez nem elég: a forint árfolyama folyamatosan zuhan a dollárhoz képest.

Ennyit erről.

2013. nov. 30. 08:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!