Mi a helyzet a Waberer's-nél? Kezdő vagyok.
én is azvagyok, de lebeszélnélek róla. hacsak nem élet-halál kérdés akkor ne menj oda.
3-4 hetek kint, és utánna hazahoz 2 napra, de ugy hogy mosonmagyaróváron szálsz kia kocsiból, és old meg a hazajutást, visszajutást.
amugy nem vesznek már fel oda sem mindenkit.
gyakorlati vizsga van, kell tolatgatni, halszálkáába parkolni, és aki még nemvezetett nyergest az elhasal pikk pakk.
továbbá van egy 4 hónapos felkészítési tanfolyam, amin kötelező résztvenned, ha kezdő vagy. ez 100 ezer ft, és levonják a majdani fizetésedből, ugynaugy mint a szálásköltséget.
ezután ráülsz az autóra, és kizavarnak ténylegesen 3-4 de akár 6 hétre is. 3-4 hétután max 2 napot vagy itthon, 6 hét után általában 1 hetet engednek.
de hiddelnekem hogy 3 hét is mocskossok a kamionban! én nemnagyon bírtam...barátnő, család, hiányzik mint az állat!
600 eurót keresel havonta??vannak akik 1300-at is keresnek ott(akik jó helyre kerülnek).kérdező:betanulásnak jó (kb. 1,5 év) aztán majd keresel másik céget.
kezdőként mész négykézben,valamennyi rálátásod lesz a dolgokra aztán 4 vagy 8 hét után egyedül folytatod.nagyon keresik a sofőröket amin nem is lehet csodálkozni.
Köszönöm!
Utolsó, te hol dolgozol ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!