500. 000 ft körüli kocsit szeretnék venni, most költözködök szóval az se baj ha olcsóbb. mit ajánlotok? Régi swifteket néztem,200. 000ért is vannak elég jók, azokkal mi a helyzet? Esetleg régi polo?
Én is a swiftre voksolok de félmillából már egy 9-10 év körülit is lehet kapni
De ajánlom neked atölyota carinát nekünk is van egy pár acsaláda nagy kényelmes biztonságos autó autó minket még se a benzin se adízelváltozata nem hagyot cserben
Ezekben bőven van hely és tudsz bele pakolni főleg akombi váltazotba :)
ha ezek az eldók nem hazudnak ezek a swiftek nagyon jó állapotúak
Nekem is volt egy ezekhez hasonló 1.0 swiftem semmi gondom nem volt vele csak kicsi lett jó megbízható strapabíró autók és persze nem kötelező összetőrni és meghalni benne attól hogy szuzuki :D :)
Na jó meg akopó alkatrészeket fékek szilentek talpasok stb de a swiftnél azok se túl drágák
Nekem 1.0 som volt 100Km/h nál ha egyedűl mentem 4.5 litert fogyasztot ha 4 mentünk cucokkal megrakva akkor 5 de én kivártam hogy gyórsuljon fel az autó a maga tempójában nem tapostam neki ha taposod akkor könnyen ellehet érni az 5.5-6 litert is vele :)
A Swift még sokáig marad valószínűleg a legjobb vétel és a fenntartása is a legolcsóbb, de azért érdemes átgondolni a vásárlást, ebbe is bele lehet bukni. A legtöbb Swift-vásárló abba a hibába fut bele, hogy kicsi lesz az autó, ezért én talán pár nagyobb típust ajánlanék hasonló árban:
Volvo 460: [link]
Fiat Palio: [link]
Peugeot 309: [link]
Honda Civic: [link]
Nissan Sunny: [link]
Citroen ZX: [link]
A Swift tényleg elég picike, nem véletlen látni mostanában egyre több Sedan változatát az utakon. Arról mi a véleményed? Ugyanúgy marad az olcsó fenntartás és a jó motor, mégis egy jól pakolható autó. :) És nekem külsőre sokkal jobban bejön mint a pici Swift... Ezeket is lehet olcsón kapni, de senkinek nem ajánlom az "autót 200 ezerért" dolgot. Vajon miért annyi? Nem egy ismerősöm vett már Swift-et ennyiért (nagyon jó, szinte "kitűnő" állapotban), és eddig még mindnyájan rá kellett hogy költsék azt a 100-150 ezret vásárlás után. De lehet csak pont kifogták. De 200 ezerért sajnos benne van a pakliban, hogy az autó nem véletlenül eladó, és te észre se veszed a hibáit vásárláskor. Például rohad az alja csak nem látod. Én ha most vennék, Swift Sedant vennék. Olyan 350 ezer körül láttam olyat is, ami teljesen meg van csinálva, még ki is van kasznizva, így még évekig nem fog rohadni se! Pedig '96-os ha jól emlékszem. De ezeknél az autóknál nem az évjárat számít. Sokkal inkább az állapot, és a futott kilométer. Nem egy '98-2000-es évjáratot láttam már, aminek rozsdásodtak a küszöbei a képeken. Sajnos ezeknek az autóknak 2 nagy baja lehet: az egyik a motor, a másik a kaszni rohadása. A többit olcsón megúszod, ezeket nem...
Amiket én néztem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!