500. 000 ft körüli kocsit szeretnék venni, most költözködök szóval az se baj ha olcsóbb. mit ajánlotok? Régi swifteket néztem,200. 000ért is vannak elég jók, azokkal mi a helyzet? Esetleg régi polo?
Kezdő sofőröknek, első autónak, munkás kocsinak, idős- keveset kocsikázó embereknek a Swift ideális. Akiknek egy keveset fogyasztó, megbízható kocsi kell eljutni A-ból B-be, azoknak soha jobbat.
Viszont aki kényelmet is akar, sokat utazik telt házzal és sok csomaggal, annak nem igazán ajánlom. Kár is lenne megvennie, úgy is csak csalódna benne, mert nem elégíti ki az igényeit.
200ezerért közel 20 éves példányokat lehet kapni, amikre még vagy 100ezret simán rá kell(ene) költeni. Az már a vétel ár fele!!!!! 15 év felett én már ennyit nem költenék egy kocsira sem (mint ahogy nem is fogom, lentebb részletezem)!!!!
3 éve 300ezerért vettem egy 98as darabot. Akkor majdnem 150ezret költöttem még rá, mire autót faragtam belőle. Most kellene mind 2 küszöböt lecseréltetnem, meg az alvázon lévő hatalmas tátongó lyukat behegesztetnem. 50-be fájna az egész. 2 év múlva a következő műszakiig meg még kitudja milyen kínja jön elő... Kérdés: megéri-e még majdnem annyit költeni egy kocsira, mint amennyibe kerül? Ha valaki hosszú távon tervez vele, akkor talán-talán érdemes. De azt se feledjük, hogy a kocsi is öregszik....
Személy szerint nálam a kezdeti "szerelem" elmúlt és csak csalódás ez a kocsi. Még 1x biztos, hogy nem vennék! Viszont a legnagyobb pozitívum, hogy még soha sehol nem hagyott ott!!!! A márka elég szimpatikus. Egy pár éves SX4-re vagy egy Swift 2-re viszont szívesen beruháznék a közeljövőben. :)
Kedves Kérdező!
Az autók amiket linkeltél:
Már csak az első és az utolsó van fent. Az első nagyon jól néz ki, de kereskedésben van, állapota: normál (még csak nem is megkíméltnek írják - vagyis a korának megfelelő állapotban találod kb...)
Az utolsóról: Szintén normál állapotot ír, de ennyi pénzért én nem is számítanék semmi jóra. A "normál állapotra" a vételár felét még nyugodtan ráköltheted majd... Viszont azt nem értem, miért 500 ezer körüli autókra voltál kíváncsi, ha csak a 200 ezres kategória érdekel? Senki nem fogja eladásra átnézetni, szervizelni az autóját, inkább adja annyival olcsóbban (lásd, 200 ezres autók). Nézelődj, fizess érte picit többet, és akkor kapsz olyat, amire talán már előtted ráköltötték amit rá kellett.
Akkor már inkább: [link]
Legalább elférsz benne költözéskor és a fenntartás sem lesz sokkal több - sőt, a Swift Sporttal ellentétben nem csak látszatra tűnik erősnek - cserébe legfeljebb 1-2 literrel eszik többet, de a 400.000 Swifttel szemben egy gázszett is bőven belefér.
A középsőt amelyik enyhén sérült azt inkább kerüld a másik kettő korrektnek tűnik.De ha ajánhatom inkább az 1.3 16 szelepeseket vedd azok már szebben muzsikálnak jobban mennek
maga az hogy 3 ajtós 5 vagy sedán nincs külömbség köztük csak améreteikben kinézetileg térnek ell
itt egy pár 1.3 16 szelepes 3 ajtós swift ezek már szépen gyórsúlnak 84 lóerősek
ja és itt egy pár igazi sport suzuki swift 101 pacival sport futóművel
ezekkel már lehet szúratni rendesen a naftát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!