Miért ilyenek a suzukisok?
Állandóan azt bizonygatják, hogy milyen jó autó.
Már annyira unalmas, hogy ha valaki kiír egy kérdést, hogy autót szeretne venni 200 000től 600 000ig a válaszok nagy része nyomja a suzukis süket dumát.
A Honda a Toyota a Mercedes-Benz meg sok más márka is van ilyen megbízható és a tulajaik mégse bizonygatják állandóan. Nagyon szánalmas.
Amúgy Suzukim(Ies stift) van de nem szoktam ilyen elfogultan ajánlani senkinek. Inkább lebeszélem róla mert hiába "legendásan" megbízató de ettől függetlenül nagyon messze áll az AUTÓtól.
Nem lepődök meg a válaszokon mert tudtam, hogy ha valaki becsmérelni meri a suzukit akkor majd jönnek a vehemens suzka fánok és kapom az oltást.
Hihetetlen, hogy egyesek úgy védik mint ha a a suzuki vezér igazgatója lenne.
Egyik márka kedveli sem csinálják ezt csak a suzukisok...szánalom, hogy sokan ilyen indulatossá válnak ha valaki negatívumot ír az általuk preferált márkáról
Meglepődnek, hogy sokan lenézik a suzukisokat. Nem a márkában van a hiba...
Ha Suzukid lenne, akkor nem fikáznád. Szerintem téged még édesanyád tologat a gurulós biliben.
Azon jót röhögtem, hogy egy Civic, vagy Golf körbeautózza a Swiftet. Ültél te már 1.6-os Swiftben? Röhögve otthagyja a másfél tonnás 1.6-os korabelieket. De még az 1.3-mas 8 (nem is 16) szelepes is gyönyörűen viszi a pehelykönnyű kasztnit. De utáljad csak. Nehezebben fogsz magadnak autót találni, ha kijárod a középiskolát, ha ennyire nagyigényű vagy. Ráadásul pénzed sincs. De a kritizálás az megy. Egy zsák sza... vagyis szánalom vagy!
15 éves Swiftem van. Se légzsák, se klíma, se 3 betűs kütyük nincsenek benne. Nekem sem ez az álom autóm (egy mikrobuszt szívesebben hajtanék), de mivel megbízható és keveset fogyaszt, na meg persze ha van valami kínja aránylag elég olcsón meg lehet javítani, így jelenleg tökéletesen kielégíti az igényeimet. Amikor vásárlásra adtam a fejem, nálam is szóba jöttek pl. az Opelek, de abban az időben a kereskedésben pont nem volt (abban az árkategóriában amennyi pénzt áldoztam volna rá), nekem meg szükségem volt egy kocsira. Így lett Swiftem. Vásárlás után nekem is kellett ráfordítanom egy nagyobb összeget, de rátudtam, hogy használt autót vettem és vásárlás előtt hiába nézettem át egy autószerelő ismerősömmel, menet közben mindig kijött valami kis apróság. De azóta is megyen-guru, mindig elvisz A-ból B-be, szóval nem sok panasz érheti a ház elejét. Egyedül a kis csomagtartó méret szokott néha idegesíteni(ferde hátú), de azt eddig mindig sikerült megoldanom, hogy beférjen minden cucc amit be kell nyomorítanom. :D
Szóval vagy megbarátkozol vele, hogy van egy ilyen autód és nem B.M.V-vel kell járnod, vagy eladod és veszel mást. Béke! :D
Eddig volt már sokféle autóm, de most egy limitált szutyukim van éppen,természetesen automata.
ezeket az az autókat is, ugyanúgy mint a többi márkát a világban, hozzáértő, profitorientált mérnökök százai tervezik. Aztán több ezer ember dolgozik a próbákon, a hatósági elfogadáson, a gyártáson, árusításban.
Ez is olyan autó a hibáival együtt, mint bármelyik más, hasonló árfekvésű...mert az ár az meghatározó...profitra megy mindenki...a szuzuki cég profitja a csökkent termelés ellenére is szép..
szóval ha ültél volna már későbbi, továbbfejlesztett szutyukiban, akkor a cskélyke értelmeddel is átlátnád kérdésed butus mivoltát...
gondolom te is még 1.0 verzió vagy..végezz el egy közlekedés-gépészetet, akkor talán szégyellni fogod a kiírásod. báár a te esetedben..az még nem tűnt fel, hogy gyári mérnökök nem válaszolnak ilyen..ööö...kérdésre?(sem)
Lehet, hogy egy mezei mérnök vagy de a szövegértésed egy alsó tagozatoséhoz hasonlítható.
Olvasd el a FŐ kérdést!!!
Egyik válaszoló rátapintott a lényegre. A Suzuki egy kényszer autó!!! Ezért nem értem, hogy mért kell ennyire fényezni?!?!
Ha hazánkban csak 30%kal növekednének az emberek jövedelmei, szinte senki nem venne sutyukit ergo nem is ajánlgatnák boldognak boldogtalannak. De ez van az embereknek és ezt kell fényezni mert az a legjobb ami nekem van. Tipikus magyar mentalitás. Csak hazánkban ilyen népszerű, nyugaton autó számba se veszik mert igénytelen kívül- belül a megjelenése egy nagy nulla az érték tartása még nagyobb nulla és egy 30 éves Trabant nincs ilyen inger szegény és jellegtelen.
De már magyarországon is kezd alább hagyni a mutyuki mánia. A suzuki gyár munkarendje 3 műszakról 2 műszakra csökkent és a munka vállalók egy részért is elbocsájtották.
Már rég nem a legnépszerűbb márka hazánkban(új autó)
Sőt a dobogóról is lecsúszott... 4. vagy 5. volt tavaly is pedig a sokat fikázott Renault is elébb végzett pedig az sz@r francia(sok suzukis állítása szerint)
Magával a Suzukival mint márkával nincs probléma. Egy autó márka a sok közül de a tulajaik szánalma egy márka fan clubhoz se hasonlítható.
A kedvenc kommentem, hogy mért jobb egy nyunyuki mint pl. egy Golf.
" Fele annyiba kerül és ez is tud annyit mint egy Golf"
Akkor venni kell egy lovat és egy szereket mert az is elvisz A-ból B-be és még műszakiztatni se kell. Istenem... ilyenkor szégyellem, hogy magyar vagyok(na meg hogy suzukis)...
"Ha hazánkban csak 30%kal növekednének az emberek jövedelmei, szinte senki nem venne sutyukit"
Vonattal utazni szoktál, esetleg a román határ felől Budapestre vagy Budapestről Hegyeshalom felé? Ha igen, bizonyára összefutottál már a többszáz méter hosszú Dacia-szállító tehervonatokkal. Nyugaton viszik mint a cukrot, pedig általában nem 30%-kal, hanem 2-300%-al keresnek jobban, mint a magyarok. Simán megengedhetnék maguknak, hogy akár prémiummárkákat vásároljanak, mégis a legeslegolcsóbb Daciara esik a választásuk. Mert minek vegyen többet, ha neki ez is elég? Ár/érték aránya a kulcsszó, abban meg itthon a Swift a nyerő.
"Csak hazánkban ilyen népszerű, nyugaton autó számba se veszik"
Ha autószámba se vennék, akkor nem érné meg a Suzukinak arra a piacra gyártani. Sima átlagos márka, nem kiemelkedő semmiben, de megfelel a vásárlók igényeinek és egyáltalán nincs elmaradva a többi márkától.
Ezt el is felejtettem.
Többen felhozták, hogy negatív jelzőket írok a Suzukira. Hol? Mikor? Olvassátok már vissza a válaszaimat.
Az fikázás, hogy azt írtam nem ez a legjobb márka a világon vagy az, hogy azt írtam, hogy Trabant 100szor szerethetőbb?!?!
Na meg azt állítani, hogy nincs swiftem. Anonim oldalon hazudni... az már a nem semmi kategória.
4 éve hajtom, szóval tudok róla véleményt alkotni(legalább is többet mint azok akik hallották, hogy ez milyen jó autó és ezt kell venni.)
Ültem már egy pár autóban vezettem is sok típust és láttam is már elég sok autót. Szóval tudom, hogy nem csak ez az egy alternatíva van 3-600 000 keret esetében.
De az, hogy minden "Milyen autót vegyek kezdőként..." kérésnél ömlik a suzuki imádat...
Erről az a véleményem, hogy ezzel akarják kompenzálni, hogy rossz az általuk használt márkának/típusnak a hírneve és ez által akarják emelni a színvonalát de ezzel csak rontanak a helyzeten.
Továbbra is csak a totális idiotizmusodat bizonyítod azzal, hogy ilyen szép bőbeszédűen ragozod a nagy semmit.
Felállítottál magadnak egy koncepciót (Suzuki = nem autó, aki ilyet vesz = hülye, aki még dicséri is = még hülyébb)
Majd ennek a koncepciónak az alátámasztására elkezdtél érveket gyártani.
"A Suzuki egy kényszer autó!!!" Felkiáltójelek utalnak az indulataidra. Mint egy toporzékoló óvodás. Miért lenne kényszer? Azért mert a normális emberek szeretik a megbízható autókat?
Ha hazánkban 30%-al emelkednének a jövedelmek, akkor igen sok más hasznos célra lehetne költeni, mint olyan autókra, amiktől egyesek többnek érzik magukat másoknál.
"nyugaton autó számba se veszik mert igénytelen kívül- belül a megjelenése egy nagy nulla az érték tartása még nagyobb nulla" Központozás elmaradása a közlelgő sírógörcsre utal. (mama, védjél meg, mert itt vannak ezek a csúnya emberek, és mind azt mondja hogy nincs igazam...)
Értéktartása? Miért ne lenne? Vesd össze vele azonos korú kocsikkal, semmivel sem rosszabb az értéktartása mint egy hasonló kaliberű kocsié. De egy 1-es Swifttel egy korú Fiat Punto vagy Renault Clio értéke hol is van most? Ja, hogy már alig van belőlük, mert szétestek... de azért biztos jó autók.
De folytasd csak, megmondom őszintén, szórakoztat ez a hátonpörgős hiszti, kedves Mérnök Úr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!