Suzukisok, szerelők, szerintetek?
Figyelt kérdés
Adott egy wagonr+. Hibajelenseg ha bemelegszik félgáztol rángat az auto 4500as fordulattól. Hidegen semmi gond. Egr szelep tisztitva, gyertya csere, trafo csere, ac csere, hőgomba csere, a hőgomba feletti jeladó csere, és ami az egr mellett van jeladó az is cserelve lett. Check lámpa nincs, komputer szerint minden érték rendbe van. Ötlet?2012. nov. 15. 10:37
1/4 Sn0wf0x válasza:
gyújtás elosztó, kábelek rendben?
2/4 A kérdező kommentje:
Ja rosszul irtam fent, szóval 4500-as fordulatIG!
Igen kábelek rendbe vannak nem húz hát, és a két gyujtástrafó is cserélve lett.
2012. nov. 15. 11:06
3/4 anonim válasza:
Az is lehet, hogy injektorral nem stimmel valami. Én szerencsésebb helyzetben vagyok, nekem hidegen rángat az alsó fordulatszám tartományban gyorsításkor. Bemelegedés után tökéletesen működik. Na de hát 17 éves, és ez a legnagyobb hibája. Ámen...
Biztos hogy jók a kábelek? Töksötétben nézted már?
Én egyszer meglepődtem, amikor sötét garázsban a motorház alá néztem! Csak úgy repdestek a szikrák a kábelek között! Igaz, attól nem rángatott, semmi jelét nem mutatta, de azért kicseréltem őket..
4/4 A kérdező kommentje:
Megoldódott, főtengely jeladó volt a ludas.
2012. dec. 18. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!