Autó szerelők és BMW fanatikusok, mi a véleményetek?
Arra lennék kíváncsi, hogy egy BMW e24-es kaszniba bele lehet-e pakolni egy BMW e63 m6 cuccait? Konkrétabban az e63-nak a első,hátsó futóművét, a motorját és váltóját, és a műszerfalat az első két üléssel és az összes elektronikával, össze lehet-e házasítani egy e24-es kasznival?????
Egyenlőre mindez csak fantázia és állom!!!!!!!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Persze,minden megoldható.
Láttam már E30 elejét összevágva E32 hátuljával a miben az E23 3.5-ös turbós motorjával,mindezt már vagy 10 éve és azóta csak fejlődött a technika meg a hozzáértők száma.
Most is van érdekes öszvér a hahun :
Viszont ép hatost nehéz lesz találni alapnak.
No és persze az M6 ....
Az ha "ropira" van törve is sok millió.
Sok marhaságot összehoztam már én is és ha elfogadsz egy gyakorlati jó tanácsot akkor hagyd a fenébe,maradjon álom az álom úgy a legszebb.
Idővel úgyis rájössz,hogy a GYÁRI a legnagyobb érték.
Ne társítsd a kettőt.
Gyűjtögess, vegyél egy ilyet hétvégére :
meg egy ilyet hétköznapra melós autónak ...
Ha viszont áll a garázsban egy M6 aminek elvesztek a papírjai azonnal írj privát emailt - csinálok neked tuti verdát!
Köszi a válaszokat! Nem egy vadi új m6-ost szeretnék összekaszabolni, hanem egy töröttet, vagy használt alkatrészenként megvásárolni a szükséges alkatrészeket!
Egyébként azért szeretném az egészet mert nagyon tetszik a e24-es kaszni, s akarok egy igazi különlegességet, profin összerakva, tehát nem sufni tuningra gondoltam!
Igen ez tényleg sokba kerülne de szerintem megérné! http://www.youtube.com/watch?v=lS5yDet6ngI Nem tűnik roncsnak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!