Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vectra B 2. 0 DI 1997. vettem...

Vectra B 2. 0 DI 1997. vettem bele sportlégszűrőt, és folyik az olaj a turbóbol. A szerelők szeerint, a sportlégszűrő miatt lehet, mert nem kenegettem olyan olajjal vagy mi az. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:

diesel autóba sport légszűrő??? ohh istenem...

A motor olaj folyik a turboból és valószinű, hogy a tömítés ment tönkre.(jobb esetben de lehet a turbó mondta fel a szolgálatot)

2011. aug. 4. 19:12
 2/3 A kérdező kommentje:
de ha a turbo felmondja a szolgálatot, akkor azt azért észre lehet venni nem? szal lassabb lenne meg ilyenek. nem változott semmi, csak csöpög az olaj
2011. aug. 4. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Általában ugy van, hogy fokozatosan gyengül az autó(ezt neked kell érezni) és egyszer csak tönkremegy. Nem vagyok szakértő de az nem jó ha csöpög az olaj a turbobol és így használod. Érdemes lenne minél elöbb elvinni egy szerelőhöz de olyanhoz aki érti is a dolgát már csak azért is mert egy új turbo ára nem 10-20 ezer ft.Persze lehet venni használtat is de az hosszu távon nem kifizatődö föleg ugy, hogy nem ingyen cserélik ki.
2011. aug. 4. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!