Megéri mopedautót venni?
B kategóriás jogsim van, bár gyorsan sosem szerettem menni.
A mopedautó úgy tudom max 80-al ha megy, de nekem megtetszett, hogy pici, és könnyű vele parkolni.
Esetleg használnám hosszabb távokra is, nem csak a városban.
Megéri venni? Mit lehet tudni róla?
Mennyibe kerül? Olcsó, használt is jó.
Vagy mit érdemes róla tudni?
Tapasztalatok?
hello régen én is gondolkodtam rajta de elég drágának találtam utána néztem az alkatrész árak meg horror ha be tudod egyáltalán szerezni, hiába hogy keveset eszik és nagyon kevés a kötelező biztosítása szerintem nem éri meg illetve csak 2 személyt tudsz benne szállítani , és számolgattam hiába nekem nem érte meg bele vágni inkább vegyél értelmesebb autót én annyi pénzért vettem egy suzuki swiftet bele férünk 5 en be vásárlok vele el megyek minden hova alaktrész is nagyon olcsó hozzá, viszont a moped autó biztos hogy jobban törik mint a suzukim szerintem felejcsd el ezek a szempontok alapján nézz autót
-alaktrész
-fentarthatóság (fogyasztás,kötelező,)
-megbízhatóság
Mert mopedautóban gondolkoztam, vagy pedig a másik kedvencemen, a régi volkswagen bogáron :)
Akkor a bogár jobb a mopedautónál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!