Szerintetek megéri megvenni ezt a Mondeo-t?
Nézegetek autókat és ezen megakadt a szemem. Nekem nagyon tetszik meg minden csak a futott km az nem sok? Vagy akármelyiket nézem meg azokban is ennyi körül lehet csak vissza van tekerve? Vagy csak ebben ilyen sok? Mondjuk ahogy nézegetem ennek a kereskedőnek mindegyik eladó kocsijában korához képest sok km van.
Ez tényleg sok, de legalább őszintébbnek tűnik. Ha ennél a kereskedőnél minden kocsiban sok km van, akkor lehet, hogy nem tekergeti az órát. Én átnézetném a kocsit egy szerelővel, ha rendesen karban volt tartva, akkor meg lehet kockáztatni a dolgot, és itt legalább nem fog meglepetésként érni, ha költened kell a motor vagy a turbó karbantartására.
Nyilván céges autó volt intenzív használattal, ha kapcsolatba lehet lépni a volt tulajjal, akkor talán az is kideríthető, hogy egy ember használta-e (én erre tippelnék a felszereltség alapján) vagy kulcsos autó volt, amit boldog-boldogtalan pusztított, ahol tudott.
M.es rendszám külföldről behozott.
valszeg munkabajarásra használták. 90% pálya 160-al
ja bocsi most olvastam végig
Ex Taxi
felejetős.
" Ennek ellenere 8 eves autonal szerintem rettenetesen sok majdnem felmillio km"
Közel sem sok, főleg a taxiknál. Azokat nyugodtan lehet évi 70-100 000km-rel számolni.
A taxikon sárga E-rendszám van, amint nem taxinak van vizsgáztatva, újra kell rendszámoztatni.
Az autót át kell nézetni rendesen, ha rendben van akkor nem sok ez a 472k km. Inkább vennék egy ilyen Mondeo-t garantált 472 000-rel, mint azok közül bármelyiket, amiket ennél olcsóbban árulnak 180-220 000km-rel. Meg lehet nézni a többi ilyen Mondeo-t, amit kevesebb mint fele ennyi km-rel hirdetnek hogy néznek ki belülről ( most megnéztem én is néhányat.. ),hááát...
Abba is érdemes belegondolni, hogy ebben 472k km-nél, már biztosan volt cserélve a kuplung és a kéttömegű lendkerék. Ezek általában max 300-350 000km-nél többet nem mennek el, tehát ebben már tuti volt cserélve. Egy kamu 200 000 km-esben meg ki tudja. Az sem mindegy, hogy ezt egy olyan ember hajtotta, akinek ez a munkája, ezzel kereste a kenyerét tehát biztosan vigyázott rá és nem gyilkolta :D
Nem mondom, hogy vennék magamnak ex taxit, de ha ez és egy ismeretlen előéletű másik kombi között kellene választanom, akkor inkább ezt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!