BMW 320d Touring (automata) megéri megvenni?
Miért ilyen olcsó?? Nagyon tetszik, esztétikailag tényleg kitűnő, de 1 milliót én nagyon kevésnek találok érte....Félek megvenni...Szerintetek??
Tapasztalatok, vélemények érdekelnek!! Köszönöm a válaszokat mindenkinek!!!
Szép. Miért ennyi? Öreg adagolós dízel, bár ha az a szervízkönyv valós, akkor főnyeremény. Ha nem, akkor betegágy.
Miért ilyen olcsó? Nálunk szörnyen túlárazottak az autók köszönhetően a regisztrációs adónak, ha ez nem lenne, akkor ez is még olcsóbb lenne. :)
Én egyáltalán nem találom olcsónak.
Ez valószínűleg egy kereskedő forma, ha magánszemély, akkor is abból él, hogy külföldről behoz autókat olcsón, lepapírozza és eladja drágábban. Így kerülhetett erre a éves bmw-re M-s rendszám
Na de ugye 13 éves bmw, ráadásul kombi, 2 ezres sima adagolós dízel, esztétikai hibás, km futás tök átlagos benne, persze ha nincs tekerve picit. De mindent összevetve semmi kiemelkedő nincs ebben az autóban.
Mire akarod használni? Családi batár? Arra szerintem jobb lenne egy Opel, Toyota, Mitsubishi, Subaru, KIA, Mazda, vagy ilyesmi. Erre lehet a gatyádat is rá kell költened és még csak nem is néz ki jól, tipikusan az az autó, amit meglátsz előlről, uhh bmw - áhh, kár h kombi.. Oldalról, hátulról is ugyanez.
Hát kérlek szépen, ennek az autónak ennyi a reális ára, de elég jó vételnek tűnik.
Egyben nem vagyok biztos: ebben az évjáratban nem közvetlen befecskendezésesek már a 20 d motorok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!