Beltazor91 kérdése:
Tehetem-e a vizsgát automata kocsin, ha a 30 kötelező órát manuálisan csináltam?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 21:31
1/13 anonim válasza:
Ha tudsz manuális vezetni, akkor miért vizsgáznál automatán? Annak ugyanis az a következménye, hogy korlátozás lesz a jogsidban, tehát csak automatát vezethetsz.
Úgyhogy vizsgázz le manuálissal, aztán azt vezetsz utána amit akarsz.
2/13 anonim válasza:
Kár lenne, ugyanis beleírják a jogsiba, hogy automata sebváltós autón vizsgáztál, és csak azt vezethetsz majd.
3/13 A kérdező kommentje:
kuplunggal még vannak gondjaim, és automata kocsim lesz. jó nekem a korlátozott is, csak legyen meg.
2013. aug. 7. 21:56
4/13 anonim válasza:
Akkor a kérdésnek mi értelme van?
5/13 A kérdező kommentje:
levezettem 30 óra kötelezőt manuális kocsin, megtehetem-e azt, hogy automatával tegyem a forgalmi vizsgát? ( annak tudatában, hogy így korlátozott jogsit kapok)
2013. aug. 7. 22:17
6/13 anonim válasza:
Nem lehetséges. Az oktatód a manuális sebességváltóval felszerelt autó vezetésére tanított.
7/13 anonim válasza:
Úgy látom megkezdődött az elamerikásodásunk :D
8/13 anonim válasza:
És ha majd úgy hozza a sors, hogy manuálisat kell vezetni? Akkor majd nem vezetheted, mert a Magyarországon lévő kocsik kb. 5%-ra érvényes a jogsid.
9/13 anonim válasza:
Kérdező, buta döntés meghozatalára készülsz. Saját kocsid lehet automata lesz, de biztosan kell majd manuálisat is vezetned. Mi lesz pl. ha kölcsönözni kell egy kisteherautót? Azokból nem fogsz automatát találni.
10/13 anonim válasza:
butaság, csak magaddal csesznél ki. amúgy nem, ugyanazon vizsgázol amin tanítottak. esetleg félúton átmehetsz.
meg mi az hogy vannak gondjaid? azért vagy ott hogy megtanulj vezetni! aki a még kuplungot sem tudja megtanulni utcára se engedném ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!