Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik ilyen nagy fullos legújab...

Akik ilyen nagy fullos legújabb S63 AMG Mercikkel, meg GL Mercikkel, meg 70-80 milliós CL Mercikkel, SL Mercikkel, meg mondjuk mittomén legújabb 6-os bmw-kkel közlekednek, azok hol szervizelik a kocsijukat?

Figyelt kérdés
Hogy tudnak járkálni velük? Úgy értem, én tuti h csak mondanám meg írnám h kicseréltem, megjavítottam a cuccokat, közbe meg lehúznám őket h legyen zsém azt annyi.

2013. aug. 18. 00:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10: Nekem a szüleim mindig azt mondták, hogy ügyfelekről csak jót, vagy inkább semmit se. Aki neked munkát és pénzt visz, arra nem mondhatsz semmit se, még akkor sem, ha épp dühös vagy. Én nem teszem, elvárom, hogy más se tegye. :)
2013. aug. 18. 14:35
 12/15 anonim ***** válasza:

# 11

Milyen szép lenne, ha ezt a gondolkodást követné mindenki.:)

Végül is tény, hogy ahol elhordanak fűnekfának nem mész szívesen.

2013. aug. 18. 16:09
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
12: A másik pedig az, hogy szerintem a szerelőknek semmi közük ahhoz, hogy kinek milyen autója van. Nem az a munkájuk, hogy meghatározzák, hogy kinek milyen kocsi való. :) Egyébként igazad van, az emberekre (a kérdezőre is) elég jellemző itt Magyarországon a bunkóság, de ez van.
2013. aug. 18. 16:14
 14/15 A kérdező kommentje:
ha te is egy fos pesti panelban kényszerűlnél "élni" már 23 éve, nem pedig burzsuj lennél, akk hidd el te se lennél másmilyen, ennyi
2013. aug. 24. 19:25
 15/15 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, szerintem senki nem tartott fegyvert a fejedhez hogy te már pedig egy ócska panelban fogsz lakni, ha valamit el akarsz érni az életben akkor azért tenned kell, munka mellett is lehet főiskolára járni, megtanulni programozni, vagy épp villamosmérnöknek, vagy bárminek ami lenni akarsz én nyitsz egy vállalkozást, vagy leszel alkalmazott drága oénzért, munka mellett is el lehet ezeket végezni csak akarni kell, rengetegen csinálják így, szval ne másokra fogjad már hogy te panelban laksz, ha azt várod hogy a sült galamb majd belerepül a szádba akkor el vagy tévedve, a gazdagok sem abból lettek gazdagok hogy egész nap másokat szídtak meg hibáztattak, hanem tettek azért hogy sok pénzük legyen
2014. máj. 21. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!