Akik ilyen nagy fullos legújabb S63 AMG Mercikkel, meg GL Mercikkel, meg 70-80 milliós CL Mercikkel, SL Mercikkel, meg mondjuk mittomén legújabb 6-os bmw-kkel közlekednek, azok hol szervizelik a kocsijukat?
1) Az új autókat nem kell szervizelni. (Általában.) Kivéve ugye a kopó alkatrészekkel kell foglalkozni, ami benne van a papírjaiban.
2) Szerintem meg vannak rá az emberek, tuti 2x annyiért dolgoznak, mint egy mezei munkás, de kicserélnek nekik mindent. (Tehát nem verik át a gazdagokat, ugyan milyen alapon? Ő több pénzt keres, na és? Csak annyi, hogy akit meg lehet fejni, azt megfejik, biztos drágán dolgoznak abban a műhelyben, ahova ezeket a kocsikat hordják. Én így gondolom.)
Kedves kérdező szerintem bunkóság átverni így valakit, főleg egy gazdagabb rétegből származót, mert ő nem sajnálja a kocsiját jó helyre vinni, megfizeti a dolgokat, csak legyenek jók, és ne verjék át. Tehát Szerintem nagyon rosszul gondolod, de minden ember esze máshogy jár.
Akkor te nem jársz márkaszervizben?
A Nagykőrösi úti Jaguarban szoktam látni,szervizre váró kocsikat, de biztos így van ez a Kárpát utcában és a Hunyadin a Mercedesnél is.
A Ferrarit pl a Warm Up hoz hordták - de úgy tudom már megszűnt az itthoni szerviz. Gondolom ezeket Bécsbe hordják, mint régen a Jaguarokat.
Lehet a 14 éves használt szrodat nem olyan helyre hordod, ahol 15-20-30-40 000 a rezsióradíj nem ? :D
Ez nagy ge*iség, kérdező.
És minden nagyobb városban van Mercedes szerviz például, és ott szervizelik az ilyen drága Merciket is.
De mondok egy példát: olvastam a TC népitéleten egy Bentley-es itéletet, és irta a tulaj, hogy Bécsbe viszi az autót, még akkor is ha csak izzót kell cserélni. Tehát ha itt nincs olyan szerviz, ahol megcsinálják az autót, kimész Bécsbe, ott tuti van mindenféle.
De attól, hogy itthon például nincs Ferrari márkaszerviz, szerintem van néhány szerviz, ahol megvannak a megfelelő szerszámok és a szaktudás egy ilyen autóhoz is.
Kedves Kérdező!
2013. van. Bármilyen hihetetlen, mostanra nyíltak márkaszervízek. Nem a Holdon, ebben az országban. Emellett bármilyen hihetetlen szerencsére a márkaszervízekben nem olyan irigy, buta és rosszindulatú emberek dolgoznak, mint te. Továbbá a gazdag emberek skótabbak és jobban odafigyelnek ezekre, tehát nem veres át őket. Amúgy ezeken a helyeken olyan emberek dolgoznak, akik 15 éve kerestek nagyjából annyit, mint az akkor legyártott autód jelenlegi értéke. Pár ezres miatt nem rúgatják ki magukat.
# 9
Most a szerelő had mondjon azt amit akar, ha Astrád lenne is leszólnák, mert elég szar munka az autószerelés, sokat idegel, és szeretsz olyankor mindent szidni, mert könnyebb azt a x éve aluba korrodált szart kifacsarni.:) Amíg megcsinálja a munkát, amiért pénzt kap felesleg emódon büntetned, most kimondva kimondatlanul lehet, hogy ezt gondolja... (A kozmetikus, az más szitu.) De persze én se örülnék, hogyha ilyeneket mondanának 'mögöttem'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!