Régi 1.3-as Swiftnél is lehet ilyesmi probléma?
Hát igen, egy újabb kérdésbe csomagolt vélemény.
Tudtuk hogy a Suzuki papírautó.
tutduk hogy csak meghalni lehet benne.
Most legalább azt is tudjuk, hála neked, hogy még az elektronikája is kezdetleges.
Szánalmas...
Kedves 1.!
Nem provokálni akartalak! Nekünk is egy 18 éves Swiftünk van, azért érdekel. Mondjuk utálom a kocsit, mert érettségi 2. napján lehalt és 2x monitort 10 km-n át hoznom kellett biciklivel, mert akkor szintén le volt halva, de téll. nem provokálni akartam a stifteseket!
Én meg azt hallottam, hogy sajtból van a Hold...
Attól, hogy beindított motornál lekötöd az aksit, még nem kéne leállnia a motornak, max csak minden árammal működő cuccnak... És nem azért nem megy tönkre benne az elektronika mert 'kezdetleges', hanem azért mert nincs minek tönkremennie! A legtöbb ilyen régi Swift ugyanis nem dúskál túlzottan bennük. Ami meg van az szerencsére elég strapabíró (nem olyan kényes, mint pl. a francia kocsik). A monitoros sztorinál egyszerűen nem tudlak sajnálni, az hogy te nem vagy elég élelmes meg végkép nem a kocsi hibája... Ha meg eleve tudtad, hogy hibás a kocsi generátora miért nem cseréltettétek ki? Ha ez megtörtént volna idejébe, nem állt volna le alattad a kocsi és most nem tettél volna fel ide ilyen ostoba kérdést, ezek után mindenki happy lenne. :)
Probléma ne problémázz!
Mikor lehalt a generátor épp jöttek értem a sulihoz, épp érettségiztem és így nem tudhattuk, hogy le fog halni. A monitornál meg a kuplung ment ki, azt se tudhattuk. Jah és próbálj meg Te egy olyan helyen élelmes lenni, ahol 10 km-re van a legközelebbi buszmegálló! A lényeg, hogy mikor kellett vna a kocsi akkor nem volt. Am. meg sztem ezek nem lényeges dolgok úgy hogy próbáljunk meg a kérdésre válaszolni! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!