Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A suzukisok tényleg azt...

A suzukisok tényleg azt hiszik, hogy jó kocsijuk van?

Figyelt kérdés

2013. aug. 15. 21:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Én tudom, hogy nem a legjobb a kocsink. 18 éves Swift, már nem a legmegbízhatóbb, rengeteg hibája van, de régen mikor megvettük akkor jó kocsi volt. A karosszéria és a lükferc a sebességváltón még most gondot okoz a gyártónak, de kérdem én? Hány olyan kocsi márka van amit 20 éve gyártanak és olcsó? A Swiften kívül nem sok van. Am. meg egy 2008-as Ignis vagy Sx4 igen is jó kocsi! Sőt még egy 10-12 éves Swift is nagyon jól gurul. Nekem ha sok pénzem lenne akkor is ink. egy Swiftet vennék BMW helyett. Hogy miért? Mert keveset eszik, alkatrészek is viszonylag olcsók hozzá. A sok hülye azt hiszi magáról, hogy vesz egy automatás BMW-t és ettől Ő mekkora jampi gyerek, de mikor cserélni kell a váltót vagy bármit 3-400 ezer ft-ért akkor adja elfele, mert nem bírja a pénztárcája.

A kérdés:

Akinek BMW-je van az tényleg azt hiszi magáról, hogy okos, szeretetre méltó lény?

2013. aug. 15. 23:12
 12/18 anonim ***** válasza:
74%

Az én szempontjaim alapján nagyon is jó. A fogyasztása alacsony, az alkatrészek olcsóak hozzá, a forgalom ritmusát fel lehet vele venni (sőt...) Ekkora fizetéshez pont megfelelő. Persze, eltudnék képzelni egy sorhatos BMW-t a garázsba, de azt nem tudnám tankolni, felgumizni... Talán majd egyszer...

A Suzuki nem azért jó autó mert élmény vezetni, vagy mert olyan jól megy, hanem azért mert az átlag melós magyar könnyen fent tudja tartani. A saját kategóriájában verhetetlen. Ui.: Ez most a régi Swiftre vonatkozik, mert ezzel van tapasztalatom.

Ott van például a Samurai is. Na az mocskos jó kis terepjáró. Mint egy Niva, csak megbízhatóbb.

2013. aug. 15. 23:21
 13/18 anonim ***** válasza:
59%

Nem kell hinniük, mert tapasztalják. Hinni azt szokás, ami megfoghatatlan, elvont.

Megbízható, olcsó fenntartani.

2013. aug. 16. 00:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszem, hogy jó kocsim van. Audis, BMW-s autóstársaim azt, hiszik, nekik az van.

Ballagok szuzikis tempóval az úton. Audis eldönget mellettem. Nehogy má' egy fostolicska mögött vánszorogjon. Kilő ezerrel. Lámpánál egymás mellett állunk. Elindulunk. Én nyugdíjas tempóval, ő sistergő kerekkel. Lámpánál egymás mellett állunk. Elindulunk. Ő padlóig nyomja a gázt. Én úgy félig. Lámpánál egymás mellett állunk. Elindulunk. Dönget az audis mint állat.

A lámpánál egyedül állok. Hová lett?

Jaj, az előbb volt valami kék villogós kocsi. Ja nem egy zsaru? Mintha. Igen, mintha egy Audi előtt állt volna.

Szóval én nem hiszem, hogy a Suzuki jobb autó lenne. Én nem.

2013. aug. 16. 00:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Ebben az árkategóriában szinte a legjobb! Ha egy kicsit jobb volna a fizum, én is beneveznék egy kicsit modernebb kocsira, de addig jó lesz nekem a 15 éves szervó, és mindenféle elektronika és 3 betűs rövidítésektől mentes Swift is. A motorja (rendszeres karbantartás mellett) elnyűhetetlen és keveset fogyaszt. A kopóalkatrészeken kívül még nem kellett ráköltenem (max. csak annyi pluszt, amennyi kárt én okoztam benne). Apróbb hibái vannak, de ez ebben a korban szinte majd minden kocsiban előjön(ne) (küszöbrohadás). Na de ettől még ugyan olyan üzembiztos. :)
2013. aug. 16. 06:31
 16/18 anonim ***** válasza:

A Nejem nek 1.5 ös GS automata szwiftje van, nekem kizashim.

Nem hisszük, tudjuk, hogy jó kocsiaink vannak.

2013. aug. 16. 10:14
 17/18 anonim ***** válasza:

16-s!

A Ti Suzukitok téll. gagyi lehet, de nem azért, mert Suzuki vagy Swift, hanem mert automata váltós. Nah, az téll. nem illik egy Suzukiba! Eleve többet fogyaszt (régi hidraulika, 3 sebességes) és ha az elromlik elég drága a javíttatása a kocsi árához képest. + hát automata, eleve unalmas vezetni :D

2013. aug. 16. 12:09
 18/18 anonim válasza:
Igen azt,de te mond meg apukádnak neked ne vegyen autót,hanem saját keresetedből válassz olyat amilyen egy ilyen sekélyes gondolkozású tud venni.
2013. aug. 16. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!