Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Keeway TX...

Mi a véleményetek a Keeway TX 125ről?

Figyelt kérdés
Tudom kínai, de a tesztek aztmondták, hogy az újakat egész szépen összerakták kinézetre is jók és persze olcsók...

2013. aug. 14. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Én annyit tudok neked mondani, hogy kínai motor esetén, én csakis újban gondolkodnék. Úgy legalább van rá garancia. A Keeway alkatrész ellátottsága pedig híresen jó.
2013. aug. 14. 15:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Keewayt nyugodtan be lehet válalni.
2013. aug. 14. 15:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, végre valakik akik nem húzzák le
2013. aug. 14. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Keeway kínai robogóó szervíz-kereskedésben szerelőként eltöltött 5 év után azt merem állítani megváltozott a kínaiakról a véleményem. Keeway-t simán elfogadható motornak tartom, és még pár környékről érkezett társával is megbékéltem.

TX: Nem túl erős, viszont kinézetre tuti, méretre akkora mint egy 600-as, ha alacsony vagy nem annyira neked való. Nem lesz egy erőgép, de keveset fogyaszt..

2013. aug. 14. 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:

És mint előttem írták, tényleg jó az alkatrész ellátottság, csak is új motorban gondolkodj.

Ha komolyan érdekel a dolog tudok ajánlani egy embert aki keeway árusítással foglalkozik, jelentős kedvezményekkel, akár házhoz szállítással, kiegészítve, jutányos áron eljuttat a kiszemelt motorodhoz!

2013. aug. 14. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Keewayt nyugodtan vegyél! De csak újjat! ezek már úgy vannak össze rakva mint a yamaha.. aprillia..gilerák..

és persze fele annyiért borzalmasan sokat fejlődött ez a cég mint minőségbe mint kinézetbe gyönyörű motorokat csinálnak és persze az se véletlen hogy most már ugyan úgy két év garancia van rá mint az aprilliákra.. nekem keeway ry6 osom van MAXIMÁLISAN elégedett vagyok vele..

2013. aug. 27. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!