Keeway vagy Motowell robogót érdemesebb venni?
Azt ki kötöm előre, ha nem akarsz kellemetlenségeket meg annyit rákölteni ezekre amennyit a robogó nem ér összesen akkor normális igazi robogók után nézz, akár 90-ért olyat kapsz hogy ki megy veled a földről még a 6 éves motor is
Egyiket sem ajánlom, mert nem akarlak becsapni
Ha nem Keeway és Motowell, akkor ti mit ajánlanátok 8 ezer ft-ért?
Elvárásom igazából csak annyi, hogy 50-60 között menjen, és kényelmes legyen nekem (182cm, 105kg).
alsó szomszédom 3 éve vezet gond nélkül egy Keeway robogót.igaz ő rendesen megy vele, megkíméli.motowelles ismerősöm nincs, annyit hallottam, hogy ezeknek a gyártásához van a magyaroknak valami köze.:DD
anyukám 8 éve hajt egy yamaha jog kisrobogót (40ezer forint volt).55 a vége,2.5 literrel beéri, a 8 év alatt 1 defektje volt, és egy gyertyacsere.(ajánlani tudom csak, úgy mint a honda dio-t is)
3 hete vettem egy 2004-es aprilia sr-t,azóta mentem 1200km-t, eddig hiba nélkül(fogyasztása városban:2,7liter).
nagytestű robogók közül ezeket ajánlom:aprilia sr,yamaha neos,yamaha aerox,malaguti f12,malaguti f15,gilera runner,piaggio nrg.(bár ezek kicsit drágábbak, talán az f12 olcsóbb).
nem a vita miatt, de ha nem boltba járáshoz, vagy ilyesmire akarod használni, akkor ajánlom a simson s51-es kismotor.100 ezerért patika állapotút lehet venni.
olcsót, és széthajtottat semmiképp, azzal csak gond lesz:D
Nekünk van egy keewayünk, most van benne 10600 km.
A riasztója kb. 3 hónap után bedöglött és olyan 1 év után valami leszívja benne az akksit kb. 3 nap alatt.
Ha ezeket nem nézzük akkor a világon semmit nem kellett rajta se cserélni se javítani (ezeket ki sem javítottuk, a riasztó sz*rt sem ér úgyse, az akkusarut meg 1 mozdulat lehúzni). Csak tankolni és olajat tölteni bele.
6 vagy 7 éves már.
Nem egy erőgép, velem ( 72 kg vagyok ) olyan 65-68 km/h megy (gps-el mérve), de igazából ott szenved, mint az igás ló. olyan 55 körül van a kellemes utazója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!