Motorvásárlás előtt vagyok, keeway rkv 125 vs yamaha ybr 125 (használt)?!
Miért szeretnél 4T-t?:) egyébként az YBR egyértelműen, csak harmatgyenge lesz, mint egy gyorsabb 50-es. Viszont nem fogyaszt többet mint egy 50-es, és nem áll meg.:)
Egyébként 700-ért már mások YZF-et vesznek... (Persze használtan.)
Azért ennyi pénz töredékéért jó, sőt kitűnő kondíciójú 2T motort kapsz. Persze megértem, ha sokat eszik, vagy ilyesmi és ez zavar, csupán jótanács. (Ezek a vasak csak használtan vannak.)
# 3
Annyit mondok a többség ennek az összegnek a felét se költi motorra, úgyhogy biztosan maradni fog a zséből, még ha a legjobbat veszed a piacon pl.: 125-ös NSR-ből. (Sajna ezek csak használtan vannak.)
Akkro rosszúl látod, az olyan 120-as végtempót megy, mert ültem olyanon.:9 Mindenesetre egy kétüteműhöz képest bicikli, de nem rossz motor. Nézz meg Egy Yamaha TZR125 vagy Honda NSR 125 esetleg Aprilia RS125 videót... azok mennek 150+ :)
De az YZF is jó, csak számomra drága, mert épphogy jobban megy egy 125-ös ETZ-nél.
http://www.youtube.com/watch?v=KQX_FX0sAcg
Ez a gép még akkor készült, amikor nem spóroltak az anyagon, beletettek mindent, és cserébe kihegyezték a vasat eléggé.:)
(157-et megy, és csak fojtást kapták ki...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!