Hogyan indítsam be a Keeway matrix 50-es robogóm ha nincs hozzá kulcsom?
apám elvette a kulcsot és motoroznék..egyik haverom azt mondta hogy ha kiveszem az aksit akkor úgy betudnám rúgni.
De akkor hogyan állítom le kulcs nélkül????
leállításhoz viszel magaddal egy csavarhúzót, és ha meg szeretnéd állítani, akkor betekered teljesen a levegő csavart a karburátoron.ettől biztos lefullad.vagy esetleg az alapjárati csavar jöhet szóba.;)
de persze utána egyből csavard is vissza pont annyit, mert akkor az lesz a gond, hogy nem indul be, vagy nem akar alapjáratot tartani, és ha nincs hozzáértés, akkor lesz pánik, hogy mi baja szegény kis mocinknak:D
Milyen találékonyak vagytok... Levegőcsavar...:) Lehúzod a gyertyapipát, és megáll.:) (Bár nem tudom ilyen robeszokon hova dugják.)
Aksi nélkül ugyanúgy nem fog indulni.
Ha kiveszed, ha benne hagyod az akkut, a gyújtáskapcsoló még nem engedi át az áramot...
LEveszed szépen a motor elejét, lehúzod a csatlakozóról a gyújtáskapcsolót, keresel egy kapcsolási rajzot a motorhoz, és szépen összekötöd azt a két vezetéket egy drótdarabbal ami a gyújtáshoz megy. az egyik a piros lesz.
# 8
Azért egy 50-es robogó szikrája nem vészes, jobb kézzel csináld... engem rázott meg tirisztoros energiagyújtás Simsonon, a jobb kezem 30 percig zsibbadt.:) De meg is tanultam, hogy a végét kell megfogni. (Amúgy igazándiból jobb megoldás, mint amit mások írnak, vagy legalábbis szerintem egyszerűbb, gyorsabb, okosabb... Én a Babettámat így állítom le mindig, az még eddig nem rázott meg.:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!