Mit kell csinálni ha vettem egy használt robogót? (További részletek lent)
Figyelt kérdés
Hogyha használtan veszek egy robogót,akkor azon kívül ha már oda mentem megnéztem megegyeztünk az áron,azután mit a teendő?Hova kell elmenni a papírokat elintézni?Át írni a nevemre ilyesmi.Csak vállalkozóknál lehet részletre fizetni?Magánszemélyeknél nem?Sokat néztem ilyen műsorokat.De csak annyit tudok,hogy megnézem a járművet,ha azt mondom oké,akkor egyezünk meg egy árban.Vagy oda megyek ha nem tetszik valami rajta,akkor csak elmegyek és egyezkedés nincs.2013. aug. 9. 14:47
1/2 A kérdező kommentje:
Még egyenlőre nem vettem semmi féle robobgót.Csak felmerült bennem ez a kérdés.
2013. aug. 9. 14:47
2/2 anonim válasza:
Ha (rendszám nélküli) robogót veszel, ott nincs átíratás.
Az adás-vételi szerződést megírjátok, azután a kötelező biztosítást kell még elintézned.
A részletfizetés mindig a két fél megegyezésétől függ. magánszemély nem nagyon fog beleegyezni.
Ha nem tetszik valami, vagy nem tudtok megegyezni, elköszönsz és annyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!