Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit kell csinálni ha vettem...

Mit kell csinálni ha vettem egy használt robogót? (További részletek lent)

Figyelt kérdés
Hogyha használtan veszek egy robogót,akkor azon kívül ha már oda mentem megnéztem megegyeztünk az áron,azután mit a teendő?Hova kell elmenni a papírokat elintézni?Át írni a nevemre ilyesmi.Csak vállalkozóknál lehet részletre fizetni?Magánszemélyeknél nem?Sokat néztem ilyen műsorokat.De csak annyit tudok,hogy megnézem a járművet,ha azt mondom oké,akkor egyezünk meg egy árban.Vagy oda megyek ha nem tetszik valami rajta,akkor csak elmegyek és egyezkedés nincs.
2013. aug. 9. 14:47
 1/2 A kérdező kommentje:
Még egyenlőre nem vettem semmi féle robobgót.Csak felmerült bennem ez a kérdés.
2013. aug. 9. 14:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha (rendszám nélküli) robogót veszel, ott nincs átíratás.

Az adás-vételi szerződést megírjátok, azután a kötelező biztosítást kell még elintézned.

A részletfizetés mindig a két fél megegyezésétől függ. magánszemély nem nagyon fog beleegyezni.

Ha nem tetszik valami, vagy nem tudtok megegyezni, elköszönsz és annyi!

2013. aug. 9. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!