Milyen autót vagyok fél- és egy millió forint között? (részletek lenn)
Volt suzuki swiftem nagy megbízható alacsony fogyasztású autók csak ajánlani tudom első kocsinak,Ezutáán jött egy nagyon jó nagy japán autó atoyota carina nekem dízelben volt az öcsémnek 2.0 benzines még az enyém is megvan a fatinak adtam teljes egészében mert vetem egy új honda accordot.
De a toyota carinát tudom ajánlani még a2.0 benzines is elmászkál belőle az országúton 7.5 literes fogysztásal nayg kényelmes tágas biztonságos autók nekünk mind a benzines és a dízeles változata is bevált csak ajánlani tudom
itt egy pár bendzsós
vagy dízelből a honda acordot ezek is agy kényelmes autók viszont a fogyasztásuk csak 5-5.5 liter közöt van persze országúton mérve :)
vagy amit még ajánlani tudok és van arokonságban az a toyota avensis
pár benzines
és egy pár dízel szintén 5-5.5 literes fogyasztással országúton
Ezek az autók közül amiket linkeltem egyik sem fog 10 felet fogyasztani inkább alatta 2-3 literrel :)
De ha valami takarékos fiatalos autót akarsz akkor ajánlani tudom a suzuki swiftet A régi fajtából az 1.3 16 szelepeseket ezek 84 pacisak és vanak 3 ajtós kivitelben is
itt egy pár régi fajta 3 ajtós sport üléssel stb
és egy pár újfajta 3 ajtós szintén keveset futott km-rel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!