Milyen új autót érdemes venni kb 3-3,5 millió forint között? Melyik autószalonban érdemes szétnézni? Alapfelszereltségű,1.4 vagy 1.6-os érdekelne.
Én sem biztos hogy null kilométeres kocsit vennék.
Az is igaz, hogy ennyiért nem vennék suzukit :)
Ezért autót adnak :)
null km-es autót nem lehet venni!!!!!!!!!
minden új autóban van minimum 10 km!
én mikor megvettem az új autómat 5 éve egy opel astra classic 2 G autót vettem, és volt benne 15km! gondolom fékpadonkipróbálják, meg hogy hogyan megy, meg elviszik műszakira, meg stb... , meg felállnak vele a kamionra leállnak a kamionról, meg stb........ szóóval belemegy 15 km mire kézhezkapod!
és egy új autónak nincs párja! az új illat! meg az a tudat hogy még senki nem fingott bele :) na jó elképzelhető hogy valamelyik szerelő belefingott, vagy mikor műszakin volt akkor fingottak bele, de értitek a lényeget! meg én még most is szoktam érezni az új illatot reggel mikor beleülök, és már 5 éves! nem volt benne még sosem illatosító, se cigizve nem volt benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!