Hogyan tudom törölni nem használt op rendszeremet? Részletek lent
Figyelt kérdés
Szóval újra raktam az operációs rendszert, csak mikor installáltam, elrontottam, mert a D meghajtóra telepítettem fel az újat, nem a régit írtam felül, ami a C-n van. Sikerült megoldanom, hogy az új xp-re bujtoljon, de a régit nem tudom törölni, nem tudok forma-c-zni, és kellene a hely. Szóval érdekelne, hogy hogyan lehetne törölni. Ja, és nem tudok a a régi oprendszerbe bejelentkezni, mert hiányzik egy-két sistem fájl.2009. nov. 20. 20:54
1/4 anonim válasza:
Hát pedig, ha rámész a meghajtóra engednie kéne a formázást. Mindegy, én azt szoktam csinálni, hogy berakom az XP CD-t, hogy bebootoljon róla, elindítja megint a telepítőt és mikor bejön, hogy melyik partícióra akarod rakni, akkor a C-t leformázod, utána meg resetelsz vagy kilépsz a telepítőből azt kész.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, amúgy hogyan lehet beállítani, hogy a cd-ről bujtoljon? (ezekhez nem nagyon értek).
2009. nov. 20. 21:17
3/4 anonim válasza:
Mikor indítod a gépedet bejön a BIOS (mikor ellenőrzi, hogy mik vannak a gépbe hardver), olyankor kell megnyomni a TAB, Delete, F4, F8 billentyűk valamelyikét, mindegyik BIOS-nál eltérő, hogy mivel léphetsz be, de ki fogja írni egy rövid ideig, ilyenkor vágj rá arra a gombra. Aztán a BOOT menüpontban átállítod, hogy a CD-Rom-ról bootoljon. Aztán megnyomod az Escipet, mentés és újraindul, ilyenkor más a CD-ről fog bootolni, ha már nem kell célszerű visszaállítani, hogy ismét merevlemezről bootoljon.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2009. nov. 21. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!