Fogfehérítés! Szemöldökfestéshez használt hidrogén peroxid is jó rá? (lent részletek)
Fogtisztító-fogfehérítő massza
pár csepp hidrogén-peroxid
szódabikarbóna
A két összetevőt addig kevergessük, amíg paszta állagú lesz. Használhatjuk hetente legalább kétszer, nemcsak a fogak tisztítására, hanem gyengéden átsúrolva a fogakat a fognyak és fogíny találkozási vonalában is.
Ezt az egyik oldalról szedtem le!Van itthon hidrogén peroxidom szemöldök festéshez!Vagy ehhez teljesen másmilyen kell?
20L
Nagyon sok fogfehérítőben a hatóanyag hidrogénperoxid!!! (Csak éppen nem olyan higításban, mint a szőkítőkben.)
Szerintem NE kend a fogadra, mert a fogínyedet mindenképpen kimarja.
Számtalan jobbnál jobb fogfehérítőt lehet már kapni pl. a DM-boltokban! Igazán nem olyan drágák...
Nagyon jó fogfehérítő hatású a SIGNAL "White Now" fogkrém...
A hidrogén peroxid károsítja a fogzománcot. Házilag ilyesmivel kísérletezni veszélyes.
Kristálysóból és vízből kell készíteni tömény oldatot és azzal alaposan fogat mosni. Bolti só nem jó, mert az csak árt. Pl himalájai kristálysó megfelelő hozzá. Ez a lúgos kémhatású oldat fertőtleníti a fogakat, amelyek általában fehérebbek lesznek, és megakadályozza a szuvasodást.
hidrogénperoxid van a legtöbb fogfehérítőben...
"Mi is ez a termék pontosan?
A fogfehérítő matrica egy nagyon vékony (0,08 mm) és rugalmas műanyag fólia, amelynek a felülete be van vonva a fogorvosok által világszerte fogfehérítésre használt anyaggal, a hidrogén peroxiddal. Az anyag koncetrációja persze jóval gyengébb a fogorvosi fogfehérítéskor használtnál. Ez a 6%-os koncentráció teljesen biztonságos otthoni használatra is, gyengéden fehéríti a fogakat, és megkíméli az ön fogínyét."
"A fogszövetek mélyebb rétegeit is érintő elszíneződések esetén, oxidáción alapuló fehérítőrendszereket alkalmazunk, melyek fő alapanyaga a hidrogén-peroxid. A különböző készítmények hatékonyságát a hidrogén-peroxid töménysége(35-15%), a behatási idő és a hőmérséklet egyaránt befolyásolja. Eredményesség szempontjából nincs lényeges különbség az eljárások között. "
De a szódabikarbónát nehasználd!!!!!!!!!!!
hidrogénperoxidot nem próbáltam csak bemásoltam ezeket az oldalakat amúgy nekem azt mondták hatásos de otthonra max 6%-osat vegyél ne többet!
Igaz qrva regi a kerdes, de azert en valaszolok:
3%os hidrogen peroxiddal oblogetek evek ota es olyan szinten kifeheredtek a fogaim, hogy mindenki azt hitte szazezreket hagytam ott a fogorvosnal.
A fogdoki ki is cserelte az egyik tomesem, mert korulotte a fog kifeheredett de a tomes maradt ugyanolyan szinu :)
Semmi arto hatasa nincs a fogaimra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!