Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Állítottak meg már közúti...

Állítottak meg már közúti ellenőrzésen?

Figyelt kérdés

Ha igen, esetleg többször is, átlagosan milyen sűrűn?

Engem még soha, pedig 13 éve vezetek évi 20-25e km-t.

2013. aug. 6. 18:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ebben lehet valami! :)

Nekem ugyan olyan 5 ajtós Astrám van mint nekik. Azt már biztos ismerik, nem akarják megnézni. :)

Ezüst színű, 17"-os alufelnikkel, xenon fényszóróval, az elején egy OPC felirattal. De valahogy nem érdekli őket...

2013. aug. 6. 20:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem, 10 év alatt 5-ször állítottak meg, csak papírokat néztek. Meglepő módon húsvét hétfőn sem fújattak velem szondát. Soha nem volt gondom kötekedő vagy bunkó rendőrrel. Ez talán annak is köszönhető, hogy mindig tisztelettudó vagyok velük szemben, normálisan szólok hozzájuk, nem tegezem le, még akkor sem, ha fiatalabb nálam.
2013. aug. 6. 20:20
 13/14 anonim ***** válasza:
2001-óta hétszer. 5 alkalommal motorral, és kétszer autóval mentem. Motorosokat szeretik megállítani, mindent átnéztek, és mindenbe belekötöttek. Autónál csak a papírokat kérte, az utolsó igazoltatásnál 2010-ben azért állított meg, mert a bal első fényszoró nem világított.
2013. aug. 6. 20:29
 14/14 anonim ***** válasza:
16 éve motorozom, és 15 éve autózom. Autóval átlag évi kétszer futok bele igazoltatásba, motorral viszont szezononként legalább ötször biztos félre állítanak. Igaz eddig mind csak rutin volt, semmi extra.
2013. aug. 6. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!