Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Állítottak meg már közúti...

Állítottak meg már közúti ellenőrzésen?

Figyelt kérdés

Ha igen, esetleg többször is, átlagosan milyen sűrűn?

Engem még soha, pedig 13 éve vezetek évi 20-25e km-t.

2013. aug. 6. 18:26
1 2
 1/14 Dörmögő ***** válasza:
2-szer, papírokat néztek, szondáztattak. Mindkettő az utóbbi két évben volt.
2013. aug. 6. 18:28
 2/14 Sinead ***** válasza:
Másfél hónapja vezetek, eddig 1500 kilométert mentem, de még nem találtak meg.
2013. aug. 6. 18:36
 3/14 anonim ***** válasza:
3 szor a 11 év alatt. Csak papírokat néztek.
2013. aug. 6. 18:42
 4/14 anonim ***** válasza:

Engem asszem 3-szor. Egyik alkalommal nem a saját kocsimmal voltam, és semmit nem tudtam merre van, szerintem gondolhatták, hogy igazi szőke nő vagyok.

Egy másik alkalommal, meg több útlezárás volt a környéken, mindenféle felújítási munkálatok miatt. Nagy kerülőt kellett tennem, és már ott tartottam, hogy mindjárt azt sem tudom hol vagyok (teljesen idegen helyen voltam). Aztán egyik utcában valaki messziről elkezdett integetni. Nem akartam megállni, de gondoltam, hogy tud valamit, hogy az utca végén valami lesz, mert megint lezártak valamit vagy hasonlók. Erre kiderült, hogy rendőr, a kocsi bent állt a jártán. A harmadik teljesen átlagos volt, asszem a Balatonról jöttünk hazafelé, az összes haver egész nap ivott, szerencsére én szín józan voltam. Ezek kb. 1-1,5 évenként történtek. Aztán volt olyan is, hogy pl. nem volt biztosításom, vagy le volt járva a műszakim, na akkor nagy szerencsém volt, pedig simán jöttem mentem amerre kellett.

2013. aug. 6. 18:44
 5/14 anonim ***** válasza:

Én lassan 5 éve vezetek és egyetlen egyszer állítottak meg. Ez tavaly ilyen tájt volt akkor trafiztak éppen de betartottam a sebességkorlátot, de mondták hogy nem csak azokat állítják félre akik szabálytalanul közlekednek hanem a szabályosan közlekedőket is hogy le ellenőrizzék őket biztonság kedvéért, nem állították meg mindenkit csak néhányat. Igazából nem volt semmi, megnézték a papírokat megmutattam az elsősegély dobozt, az elakadás jelzőt, mindent rendben találtak, nem volt gond.

Utána 2 héttel később megint megállítottak de akkor már nem nézték át ilyen részletesen a papírokat, csak megnézték hogy mindenem megvan-e aztán mehettem tovább a dolgomra. Akkor mindenkit megállítottak aki arra ment éppen.

2013. aug. 6. 18:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Allított már meg rendőr, NKH-s, NAV-os... :)
2013. aug. 6. 18:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Egyszer az idén állítottak meg. Peirok ellenörzése és kaptam tőlük egy 8000ft-s csekett mert nem volt felkapcsolva a lámpa lakott területen kívül.
2013. aug. 6. 19:00
 8/14 anonim ***** válasza:
kb. 50szer, egy fekete dzsippem van, szerintem ezért. Néztek már meg mindent mindenhol.
2013. aug. 6. 19:15
 9/14 anonim ***** válasza:

Számtalanszor, először 3 hetes jogsival. Az eddigi csúcs: 50 km-en 3 igazoltatás szombat este (úgy, hogy nem követtem el semmit, legalábbis nem látták).

Teljesen hétköznapi, gyári állapotú (se fólia, se alufelni, se komoly hangerőre képes zene) Focus kombim van. Valamiért különösen szeretik megállítani, biztosan tetszik nekik a csúnya világoskék-metál. :)

2013. aug. 6. 20:01
 10/14 anonim ***** válasza:

Engem meg 3 év alatt eddig 26-szor. Kb. nem tudok elmenni rendőrautó közelében úgy, hogy meg ne állítson.. Nagyon unom már amúgy. Volt, hogy Újpesten egy arab meg egy ukrán barátommal közlekedtem Újpesten, erre megállítanak, nemhogy a kocsit, de még minket is átnéztek, még a rágógumit is...

Fekete Mercedes clk, de gondolkoztam már h átfessem rózsaszínnre.

2013. aug. 6. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!