Rendőrök büntettem meg közúti ellenőrzésen. Igazság volt az eljárás? (lent)
Autómon hátul spoiler van kiépítve, és ezért volt a büntetés.
Nem lóg ki egyetlen centit se, oldal irányba, és a szabad kilátást se akadályozza. Azt mondták h, külön le kell vizsgáztatni, ha én utólag teszek rá. Nem értem hisz már bármelyik üzletbe lehet kapni.
Az egy dolog, hogy bárhol lehet kapni. Az autót is megvetted valahol, azt is lehet kapni sok helyen, mégis vizsgáztatni kell időről időre. Pedig hát megfelel a szabályoknak, nem?
A légterelő ugyanis attól, hogy nem lóg ki semerre, még okozhat problémát. Mondjuk lehet neki éles, hegyes alkatrésze, ami hiába nem lóg ki, balesetveszélyes. Vagy lehet, hogy két helyen odacelluxoztad, mint rögzítés - az sem lóg ki, csak leesik és szintén balesetet okozhat (nem örül neki a kerékpáros, ha előzés után a nyakába kapja). És ha mondjuk nem látsz tőle semmit sem hátrafelé, akkor is sokat érsz vele, hogy nem lóg ki. Meg akkor is, ha nem lehet tőle látni a pótféklámpádat.
Szóval van értelme a dolognak, ezért kell bejegyeztetni a forgalmiba.
Petárdát, kábítószert is lehet kapni....
Ha volt műbizonylat talán még megúszod, de tényleg vizsga kell mert átalakításnak minősül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!