Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha 125cm3 enduro motorral...

Ha 125cm3 enduro motorral közlekedem 50-es papírokkal, mekkora az esélye, hogy egy közúti ellenőrzésen lebukok? Blokkon is 50-es szám szerepel. Milyen büntetésre számíthatok? Hat éve van jogsim B-böl.

Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 12:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Minimális.Volt rendszám nélküli robogóm ,sokat mentem vele,rendőr soha nem állított meg. Nagyonsokan mennek így a motorokkal.Rendőr mellett nyílt úton ne húzz el 100-al ,mert utánadmehet ,kb ennyi.
2011. nov. 26. 13:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Nagyobb városban nagyon nem kockáztatnám meg. Esetleg egy robogóval. Ott sokkal nagyobb az esélye mint egy kisebb városban. Nekem volt, igaz csak 2 évig egy jó nagy darab túra-endurom, de hála csak 2x találkoztam rendőrrel és akkor sem állított meg. Messziről észrevettem, nem trappifax volt így szépen lelassítottam kb 60-ra.
2011. nov. 26. 14:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Robogóval ezt el lehet játszani, de szerintem enduróval nem kéne.
2011. nov. 26. 14:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Vidéken viszonylag kevés. Pesten pl. elég esélyes. Ha meg már megállítottak akkor 50-50 az esélye, hogy szívóznak-e vagy sem.

A közhiedelemmel ellentétben minden rendőr sem tök hülye, hiába van neked beleköszörülve a 125-ös blokkba, hogy 50-en, ha akar (mert tudja, hogy hülyére akarod venni) akkor simán megszivat.

Robogóval már lényegesen kevesebb a lebukás veszélye, mint egy enduroval.

2011. nov. 26. 14:38
 5/11 anonim ***** válasza:

ma 14:38

Idén májusban eladtam, azt hittem senkinek sem fog kelleni de 3 nap alatt elvitték. Azóta csináltam nagyobb jogsit és totál legálisan motorozok már hála :D

2011. nov. 26. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Haver azt csinálta ,hogy egyszerűen nem állt meg az integető autósrendőröknek .Városban esélytelen utolérni a kocsik közt ,kis utcákban autóval egy 125-öst ,vidéken meg a földutakon lehet eltűnni az enduroval.
2011. nov. 26. 14:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Viszont ha a kolléga ott áll a következő sarkon akkor számíthatsz egy 150K-s büntetésre meg egy éjszakára a cigányok között az előzetesben (meg végbéltükrözésre, meg telefonkönyvvel megverése, stb..)

Király ötlet, tényleg.

2011. nov. 26. 15:44
 8/11 anonim ***** válasza:
"Városban esélytelen utolérni a kocsik közt ,kis utcákban autóval egy 125-öst ,vidéken meg a földutakon lehet eltűnni az enduroval." Persze mert a rendőrök olyan hülyék, és analfabéták! Megint megy az általánosítás! Végül is te simán lenyomsz egy rendőrt az "M" kategóriás jogsiddal és egy 125-ös motorral, mint a rendőr kap el téged a rendszeres gyakorlással, és a több éves tapasztalattal. Logikus!
2011. nov. 26. 17:25
 9/11 anonim ***** válasza:
És városban... ami tele van forgalom irányító lámpákkal :-))
2011. nov. 26. 17:38
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát most így nagyjából elment a kedvem tőle..azt hiszem gyűjtök akkor még jogsira.. :/
2011. nov. 26. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!