Audi vs BMW vs Mercedes? Melyik a legjobb márka számotokra?
"A mercedes nem koppint,hanem diktál. "
ÁÁÁÁ dehogyis, csak az X6-os BMW-re ráakasztották egy az egyben a Mercedes emblémát, és erre olyan büszkék. Vagy az alsóbb kategóriákban is vicc amit csinálnak. Például CLA Mercedes gyönyörű autó, de két normális termetű ember kuporog már benne, olyan szűk és keskeny, valahogy nagyon nem illik a Mercedeshez az ilyesmi. Csináltak egy tökéletes autót, az S osztályt, és ezzel befejezve, a C és E klasse egy az egyben ugyanaz a forma és minden, csak kicsit kisebbek.
Az Audi kullog utánnuk? Lassan a BMW kullog az Audi után, szakértők is állandóan dicsérik az Audi precizitását, és gyönyörű kidolgozottságát, műszakilag is nagyon rendben vannak, a BMW-t pedig egyre több kritika éri. Az új 7-essel sem dobbantottak olyan nagyot, mint akartak, persze a bevétel meglesz, mert az embléma miatt fogják venni mint a cukrot, de ennyi.
X6-ra merci emblémát? :)
Szerintem ezt te sem hiszed el.
Méretben pedig audiból is lehet a3 és a8 közül válogatni, ez sem a legnyomóssabb érvek közé tartozik.
A koppintásokról meg annyit hogy bmv, audi szépen mindig megkapja a merci 3 ével azelőtti műszerfalait.
Audi egyébként qvatro megjelenése előt a legnagyobb jóindulattal sem volt riválisa a két etalonnak.
2,5 tdi 150 le motorhiba gyárilag hagyjuk már, 530d bmw váltó alulméretezés, pillangószelephibák.
Igen mind három odabaszós szerethető márka de ne keverjük a szezont a fazonnal, a tényeket viszont be kell ismerni
Ja audi volkswagen csoport,végülis nem most buktak le a széndioxidos csalásokkal. De igen igazad van lassan bmw kullog az audi után.
Ezt biztosan meggyőző érvekre alapoztad. De hívő vagyok úgyhogy elhiszem neked :)
Forma1-be gondolom csak azért merci van mer audi meg bmw mérnökei nem akarnak felvágni a tudásukkal.
Nem akarnak rajoskodni. ;)
Gondolkozz már ember.
"A koppintásokról meg annyit hogy bmv, audi szépen mindig megkapja a merci 3 ével azelőtti műszerfalait. "
Érdekes, mindenki dicséri hogy az Audi gyártja a legszebb belsőket, műszerfalakat, amely még csak nagyon véletlenül sem hasonlít semmilyen Mercedes műszerfalához.
"X6-ra merci emblémát? :)
Szerintem ezt te sem hiszed el."
Szinte szó szerint, teljesen ugyanaz a forma, csak a lámpák, hűtőmaszk és embléma más.
"Audi egyébként qvatro megjelenése előt a legnagyobb jóindulattal sem volt riválisa a két etalonnak. "
Ez így van, 90-es évektől kezdett betörni a prémiumok közé, 2000-res évektől legalább olyan jó autóik vannak, mint a BMW vagy a Merci, és aki nem elvakult ezzel a két márkával szemben, elismeri, hogy az Audi mára igazi prémiumkategóriás és minőségű autó.
"2,5 tdi 150 le motorhiba gyárilag hagyjuk már, 530d bmw váltó alulméretezés, pillangószelephibák. "
Ez is igaz, de azért tele van az ország tizenéves 2.5 TDI-kel és 530D-kel, melyeket nap mint nap használnak, és van bennük csillió km, lehet még sem olyan sz*rok.
"Ja audi volkswagen csoport,végülis nem most buktak le a széndioxidos csalásokkal. De igen igazad van lassan bmw kullog az audi után. "
Minden csoda három napig tart, ez tartott vagy 2 hónapig, mára el is felejtette mindenki, legtöbben csak nevettek ezen az egész "botrányon", közben az Audi eladásai még nőttek is, vicces.
"Forma1-be gondolom csak azért merci van mer audi meg bmw mérnökei nem akarnak felvágni a tudásukkal.
Nem akarnak rajoskodni. ;) "
Hát a BMW néhány éve feladta, mert nem ment neki, a VW csoport pedig erősen fontolgatja, hogy belépjen az Audival. Mondjuk az F1-nek köze nincs az egészhez.
Tudom hogy a mostani audi bmw merci ugyan az, szinte csak a kinézet más.
A gond csak az hogy a kérdező nem biztos hogy 2016 os kiadast akar meg aki ezt olvassa hanem pl e39 bmw audi a6 és w210 e osztály merci, és tudom hogy eszi a rozsda. Én azt mondom hogy van a motor-váltó a többi kopó alkatrész. Egy szuzuki is elmegy 600000 km-t ha közbe kétszer cserélnek motort. Én is elfogult vagyok.
És igen jók az új audik.
De 2000 évjárat körül pd tdi és társai felejtős.
Inkáb common rail bmw.
FreedMaster,te gyökér tahó.
LeMans-t ki nyert többet? Merci vagy Audi? Nem is kérdezek többet.Neked 99%-ra mondom hogy egy régebbi fos mercid van,mert érdekes hogy a másik kettő jobb a Mercinél,és pont azt fikázod.
Olyan elvakult egy ember vagy,hogy az hihetetlen.
Nézd meg az Audi eladásait:)
Amúgy mind a három márka hasonlóan tartja az árait.
Nézd már meg az új S Coupe mercit.egy az egybe A9-es koppintás
Utolsó!
az,hogy melyik szebb,az szubjektív vélemény.Nekem az Audi tetszik a legjobban,de a BMW-ből és a Merciből is sok tetszik.
pl.Audinak kevés coupe-ja van(A5/S5/RS5 meg A3 Sportegyedül).Coupe Merciből a legszebb sztem(CL500).
megbízhatóságra és árban is azonosak,teljesítményre is,meg ár-érték arányban is,és értékállóságban is ugyan az szinte,szóval én egy szintre helyezem ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!