Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi vs BMW vs Mercedes?...

Audi vs BMW vs Mercedes? Melyik a legjobb márka számotokra?

Figyelt kérdés

2013. aug. 3. 11:45
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
5%
Audi vagy BMW típus függő pl az új 5-ös BMW szebb mint az A6 az a3 szebb mint az 1-es bmw az x6 szebb mint az audi terepjárók mind jó igazából ..
2013. aug. 3. 16:16
 12/40 anonim ***** válasza:
48%

Nekem mindegy, ha e három közül kellene választani, mert nem a márkát nézem, hanem azon belül a típust. Mindhárom márkánál van olyan széria, amit szívesen kipróbálnék, vagy hajtanék.

Nem tudom miért mondjátok, hogy züllött alakok autója a BMW. Én mást látok, de lehet, hogy csak azért, mert a fővárosban figyelem. Zömében managereket, vállalkozó, normális embereket látok ilyen autókban ülni. Egyszer láttam indiai származású népcsoport nálunk letelepedett tagjait kiszállni egy ötösből és a neten egy fényképen meg egy tipikus kopasz kigyúrt tetovált embert egy hármasban feszengeni. Egy benzinkúton láttam még kiszállni egy fekete hármasból egy rakás fiatalt. A múltkor egy szerterjesztőt Seatban fogtak el, akkor most már a Seat is a bűnözők autója? Nem. Azt sem állítanám csak így légből kapottan, hogy olyan sok BMW lenne. Naponta jártamban keltemben összeszámolok egy típust (egyik nap mondjuk a Merciket, másik nap az Opelokat). Fordokból, Opelokból, Suzukikból, Chevroletekből, Kiákból, Toyotákból, Mazdákból, Hondákból, Volkswagenekből, Alfákból, Fiatokból és még sok más autótípusból jóval többet számolok össze általában. Amiből kevés van, az például a Volvo és a Saab. Az összes felsorolt népautó, csak vannak prémiumok és nem prémiumok. Természetesen, a luxusautók (Maserati, vagy Aston, Ferrari, Lamborghini) azok még ritkábbak.

A Mercedes nem öreges! Nézzük már meg például az újabb modelleit! Merciben is ugyanannyi indiánt látni, mint bármi más autóban. Láttam már indiánt Mazdában (nem is oly régiben), akkor már Mazdát sem szabad venni? De még Audiban is láttam indiánokat utazni. Na és akkor mi van? Az Audinak nem a legkisebb az értékvesztése, csak meg kellene nézni a használt autós oldalakat, ott van ahol a BMW. A Mercinek a legkisebb az értékvesztése.

2013. aug. 3. 16:54
 13/40 anonim ***** válasza:
23%
A szokásos közhelyeket puffogtatják itt is. A Merci nem öreges, meg kéne nézni az új modelleket! Nem az Audinak a legkisebb az értékvesztése (a BMW szintjén van), hanem a Mercinek (csak meg kell nézni a használt autós oldalakat). Az sem igaz, hogy olyan nagyon sok BMW lenne. Szoktam számolni a forgalomban az egyes autótípusokat (egyik nap például csak az Opelokat, másik nap csak a Fordokat számolom össze) és a BMW azok között van, amiből kevés van. Kirívóan kevés a Volvo és a Saab. A Merci és a BMW miért az indiánok, vagy a lezüllöttek autója? A múltkor egy szernepper egy Seatból ugrott ki, mert kilőtték a kerekét. Akkor már a Seat is bűnöző autó? Vagy láttam pár éves Mazdában ülni indiánt (hogy ne említsem, hogy hány Audiban láttam még), akkor már Mazdát se vegyünk?
2013. aug. 3. 17:02
 14/40 anonim ***** válasza:
69%
Sorry, hogy kétszer írtam szinte ugyanazt, de az elsőnél jött egy weblap hiba és azt hittem, hogy nem mentődött, utána újrafogalmaztam csak röviden.
2013. aug. 3. 17:04
 15/40 anonim ***** válasza:
80%

Hát szerintem mindegy azt kell veni amelyik tetszik és olyan típupsút az adott márkákon belűl amire ép szüksége van az embernek.A szépség meg relatív kinek mi tetszik.

Nekem pl tetszenek a klasszikus formájú autók is szerintem szépek.De kinek mi!

2013. aug. 3. 17:15
 16/40 A kérdező kommentje:

14:43!

Lehet hogy ezek után át térek a BMW-re!

2013. aug. 21. 15:40
 17/40 anonim ***** válasza:
95%

Mindegyik autónak van jó és rossz oldala.

Lássuk először is a Mercedest: Szép autókat gyártanak, viszont én is úgy vagyok, hogy ha meglátom

a jelét az öreges szó jut az eszembe valószínű ez csak itthon alakult ki így. A legrosszabb a márkával

kapcsolatban, hogy indokolatlanul magasak az alkatrész árak pl 2001 es Mercedes CL500 kb 1,5-2 Mft

egy első fényszóró kb 300ezer Ft ba kerül hol élnek ezek? A másik pedig mindenhol azt hallom, hogy a szervízekbe

le se sz...ják az embert meg azt mondják jah Mercid van akkor fizesd meg! Minden kis dologért írgalmatlan

árakat kérnek! A másik két márkára sem mondom, hogy olcsó szó sincs erről, de ennyire nem szálltak még el.

Szóval én ezért se választanám ezt, plusz mivel lassan minden brazil ezzel jár ezért sem!

Nézzük az Audit: Nagyon szép anyagokat használnak az autóikban amik kb 3-4 évig szépek:) Utána elég leharcoltan

tudnak kinézni főleg az ülések. A formatervezők nem lehet túl nagy a képzelőereje majdnem az összes

modellre rá húzták ugyanazt a formát (nem kell velem egyet érteni én így látom) pl Audi A4 ,A8

szinte ugyanaz az eleje. A másik dolog pedig, hogy a jó anyagok költségeit a baromi nagy spórolással

próbálják meg fedezni pl ha megnézitek Audi A4 (b6, B7) műszerfala ugyan az csak a kormányt cserélték le

vagy nézzük az új Seat Exeot a régi B7 es Audi karosszériáját adták és a B6/B7 es A4 cabrio műszerfalát kapta.

Oké, hogy válság van, de ennyire? Egy 10-20 millió Ft-os prémium autókat gyártó cégtől azért nem ezt várná

az ember...! A BMW mindíg tud újdonságot hozni és ilyen spórolásokat én még nem láttam tőlük. Ettől

függetlenül tetszenek nekem is az Audik jobban mint a Mercedesek. Az Audi A7es talán most az tetszik a legjobbam

az Audik közül. A három márka közül az Audik nagy előnye, hogy első kerekesek szóval télen is használhatóak, ha dombra kell felmenni ez egy elég nagy plusz. Viszont mivel a BMW-nél már kérhető az xdrive hajtás

a Mercedesnél pedig a 4matic ezért már azokkal sem probléma. Igaz azok a modellek többe is kerülnek!

Akkor a BMW ről: Technikailag nagyon ott vannak. Formailag is nekem a BMW tetszik a legjobban. Elég sok autós újságot láttam már és a 3 márka közül 90% ban mindíg BMW nyer az összehasonlító tesztekben. A megbízhatóság és az elégedettségi mutatók rangsorában is rendre megelőzi az Audit illetve a Mercedest. Szóval szerintem a 3 márka közül jelenleg a BMW vezeti a rangsort! A top gear szerint az új 5 ös annyira jól sikerült, hogy szinte azt mondhatjuk, hogy ez a tökéletes autó megtestesítője. Plusz a BMW nek van még egy nagyon jó

tulajdonsága még pedig az, hogy csajmágnes az összes :) Nem hiába mondják aki csajozni akar BMW t vegyen!

Gondolom látszik, hogy én BMW párti vagyok a fent leírtak miatt stb miatt is.:) Valószínű sokan nem értenek

velem egyet nem is kell én csak a saját tapasztalataimat, meglátásaimat írtam le.

2013. szept. 6. 16:03
 18/40 anonim ***** válasza:
88%

17-es

Nagyjából igazad van, csak az a baj, hogy én Audi fan vagyok, de elismerem teljes mértékben a BMW-t is. Csak annyiban nem értek veled egyet, hogy az Audi 3-4 év után leharcolttá válik. Hát akkor ülj be egy 95-ös A4-be, és meglátod, hogy általában a műszerfal még most is újszerű, nincs csúnyán kikopva, kimattulva.

2013. szept. 6. 16:59
 19/40 anonim ***** válasza:
A mostani Audikra gondoltam, de igen (b5) azok még össze vannak rakva rendesen! Nem is párásodik/ázik be a fényszóró mint a mostani autóknak pár év után. A facelift 99be volt a legtöbbnek azok közül a festése még mindíg olyan mint ha most jött volna ki a szalonból! Kiváncsi leszek a mostaniak, hogy fognak kinézni annyi idősen.
2013. szept. 6. 17:51
 20/40 anonim válasza:
38%
A BMW a világ egyik legrosszabb autó a világon az Audi elmegy de a legjobb a Mercedes!!! a Ferrarinál is sokkal jobb és a Bugattinál is a többi mind rossz autó!
2013. nov. 22. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!