Audi vs BMW vs Mercedes? Melyik a legjobb márka számotokra?
Azt hallottam.hivatalos forrásból,hogy a Merci embereket küld az Audihoz,hogy a futóművet hadd koppintsák le:))
Audinak a legjobb a futóműve,Audis vagyok,nem titkolom,de tény hogy mindegyik jó,de szerintem az Audi a legjobb(ne menjünk bele a lóerő háborúba,felesleges)
23-mas
Jól mondod, az Audi tökéletes ötvözete a Mercinek és a BMWnek. Igy van ez a futóművel is: elég kényelmes, de nem az a túl lágy mint a Mercinél és nem olyan kőkemény mint a BMW.
Mercédesz szerintem egyáltalán nem "öreges"... Meg lehet nézni az új C vagy CLA, netán SL osztályt...
Személy szerint nekem a CLA osztály nagyon bejön: https://www.youtube.com/watch?v=V6_85cSOIcE
Elolvastam az eddigi hozzászólásokat, és szerintem a rasszizmusnak nincs itt helye... Mindenki olyan autót vesz, amilyet akar. A márka ettől nem lesz sem jobb, sem rosszabb attól, hogy kit láttál vele vezetni, vagy hogy melyikből va na legtöbb-vagy legkkevesebb. Nem ilyen szempontok alapján kell eldönteni azt, hogy melyik a jobb márka.
Egyébként mindegyik jó, prémium márka.
A mercedes nem koppint,hanem diktál.
Az hogy kinek mejik tetszik az relatív, minőségben pedi egyértelműen merci.
Amúgy sport, kényelem mizéria a mecinek van avangard azaz sportfutómű kivitele is. Lehet válogatni. Nem véletlenül a legdrágább mind újjan mind használtan e három márka közül.
A cigányozós hozzászólásokra meg anyit hogy ezeket mondjátok egy németnek,de aztán futás.
A bmw is egyedi van saját stílus, Audi viszont bmw merci hatalmas koppintása kullog utánuk lehajtott fejjel. Tudom legtöbbet adja el, igen a lególcsóbban.
Továbbá mikor a mercedes autót gyártott,hozzáteszem a világ első benzinmotorosát mivel ő találta fel a robbanómotort hol volt a tőbbi márka?
Majd pont a merci akar audirol futóművet koppintani? Vicc:)
Egyépként ki vagy te x-edik válaszoló hogy hivatalos forrásból tudod?
Kérdező vagy mercedest vagy bmw-t vegyél. Bmw kicsit szervízigényesebb mint merci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!