Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi vs BMW vs Mercedes?...

Audi vs BMW vs Mercedes? Melyik a legjobb márka számotokra?

Figyelt kérdés

2013. aug. 3. 11:45
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
28%
Mindenki bekaphassa. Miért kell a mercedest lefikázni?!?? 3 Mercink van és egy BMW énk. A BMW énk már 3 szor volt szervizben.
2014. jún. 30. 13:37
 22/40 anonim ***** válasza:
92%
Jól van. Helyes. Azért a Merciket is illene néha elvinni a szervizbe, és nem hanyagolni.
2014. jún. 30. 22:43
 23/40 anonim válasza:
100%

Azt hallottam.hivatalos forrásból,hogy a Merci embereket küld az Audihoz,hogy a futóművet hadd koppintsák le:))

Audinak a legjobb a futóműve,Audis vagyok,nem titkolom,de tény hogy mindegyik jó,de szerintem az Audi a legjobb(ne menjünk bele a lóerő háborúba,felesleges)

2014. aug. 25. 21:54
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

23-mas

Jól mondod, az Audi tökéletes ötvözete a Mercinek és a BMWnek. Igy van ez a futóművel is: elég kényelmes, de nem az a túl lágy mint a Mercinél és nem olyan kőkemény mint a BMW.

2014. aug. 26. 16:28
 25/40 anonim válasza:
77%
Ha nektek az kell... Én inkább kőkeményen csajozok a BMW-mmel :D
2014. szept. 21. 23:33
 26/40 anonim ***** válasza:

Mercédesz szerintem egyáltalán nem "öreges"... Meg lehet nézni az új C vagy CLA, netán SL osztályt...

Személy szerint nekem a CLA osztály nagyon bejön: https://www.youtube.com/watch?v=V6_85cSOIcE

[link]

2014. dec. 17. 20:17
 27/40 anonim ***** válasza:

Elolvastam az eddigi hozzászólásokat, és szerintem a rasszizmusnak nincs itt helye... Mindenki olyan autót vesz, amilyet akar. A márka ettől nem lesz sem jobb, sem rosszabb attól, hogy kit láttál vele vezetni, vagy hogy melyikből va na legtöbb-vagy legkkevesebb. Nem ilyen szempontok alapján kell eldönteni azt, hogy melyik a jobb márka.

Egyébként mindegyik jó, prémium márka.

2014. dec. 17. 20:26
 28/40 anonim ***** válasza:
2014. dec. 17. 20:42
 29/40 Freed Master ***** válasza:
0%

A mercedes nem koppint,hanem diktál.

Az hogy kinek mejik tetszik az relatív, minőségben pedi egyértelműen merci.

Amúgy sport, kényelem mizéria a mecinek van avangard azaz sportfutómű kivitele is. Lehet válogatni. Nem véletlenül a legdrágább mind újjan mind használtan e három márka közül.

A cigányozós hozzászólásokra meg anyit hogy ezeket mondjátok egy németnek,de aztán futás.

A bmw is egyedi van saját stílus, Audi viszont bmw merci hatalmas koppintása kullog utánuk lehajtott fejjel. Tudom legtöbbet adja el, igen a lególcsóbban.

2016. márc. 1. 09:08
 30/40 Freed Master ***** válasza:
0%

Továbbá mikor a mercedes autót gyártott,hozzáteszem a világ első benzinmotorosát mivel ő találta fel a robbanómotort hol volt a tőbbi márka?

Majd pont a merci akar audirol futóművet koppintani? Vicc:)

Egyépként ki vagy te x-edik válaszoló hogy hivatalos forrásból tudod?

Kérdező vagy mercedest vagy bmw-t vegyél. Bmw kicsit szervízigényesebb mint merci.

2016. márc. 1. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!