Automata vagy manuális autót vegyek?
Ha ezt sem bírod eldönteni (tehát nem ismered magad, és választ vársz arra a kérdésre, amit csak te tudsz megválaszolni magadnak), akkor neked nem való autó.
Ez még a "Milyen autót vegyek?" típusú kérdéseknél is hülyébb.
az automata használtan nagyobb kockázat mert jóval bonyolultabb konstrukció.
ezt leszámítva,autóvásárlásnál van kipróbálási lehetőség.egyszerűbb vezetni egy automatát,vannak akiknél ez szempont.
Én kézi váltósat vennék. Használt autónál több macera lehet az automatával és általában többet is fogyasztanak az automata váltósok. De a legfőbb szempont, hogy szeretek én váltani :)
Fenti Dacia hirdetőnek: szerintem ultragagyi belülről, ráadásul 75 ló... ennyiért inkább vennék egy használt Audi A4-est, vagy 4-5 éves Opelt
És mi bajod azzal hogy 75 lóerő és aztán a két ütemű trabiba tán még 30 sem volt.normális közlekedéshez bőven elég abba a kis autóba a75 lóerő is.Nem kell virtuskodni meg össze vissza értelmetlenül előzgetni és semmi gond nincs vele.Az n kocsim 150 lovas de mentem régen egy1.0 swiftel a maga 54 lóerejével és egy öreg 2.0 dízel alig 80 lóerős carinával,szóval tudom hogy mit beszéllek ja és azzal is el lehetett közlekedni.nem tudom mi ez a nagy lóerő mánia a mostani fiataloknál!Az új autó akkor is új autó és ha senki nem vesz újat akkor nem lenne használt sem szóval a nem éri meg új autót venni kommentek kilőve.
Ja és 100 lóerő alatt is van élet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!