Automata vagy manuális váltós autót vegyek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 10:54
1/10 anonim válasza:
Mikori évjárat? Benzines vagy diesel? Nő vagy vagy férfi? Számít a fogyasztás?
2/10 A kérdező kommentje:
BMW 530D
2003
férfi
számít a fogyasztás is
2013. febr. 27. 11:01
3/10 A kérdező kommentje:
ja és dízel!
2013. febr. 27. 11:01
4/10 szántóvető válasza:
ha 10 éves autó akkor manuálisat javaslok.
5/10 anonim válasza:
Szerintem ha diesel akkor még automata váltóval sem fog egetverően sokat enni. A megbízhatóságáról nem tudok nyilatkozni, de ha utánajársz és nem sok rosszat hallasz az automatáról akkor én bevállalnám.
6/10 anonim válasza:
Hacsak nem padlógázas stílusban közlekedsz, akkor nem fogsz fogyasztásbeli különbséget érzékelni. Innentől inkább azon gondolkodj el, hogy neked melyik tetszik jobban.
Én személy szerint nem szeretem az automata váltós kocsikat - a vezetés élményéhez hozzátartozik a váltással való játék is :) De ez teljesen egyéni nézőpont.
7/10 anonim válasza:
automatába 60 ezer az olajcsere, valamint ha elromlik az bőven ötszámjegy. Én inkább manuálisat vennék E39-ből. Ráadáadul pont ennél van az a szériahiba, hogy a motor több nyomatékot ad le mint amit az AUT váltó elbír így egy idő után szét fog menni. És mivel használt, sokat ment, lehet pont alattad a közeljövőben...
8/10 anonim válasza:
bmw-nek jó a váltója így azt öröm kapcsolgatni a vezetés élményéhez hozzátartozik a kuplungozás és a váltó kapcsolgatása
9/10 anonim válasza:
Fogalmam sincs, milyen az automata váltó, de nem akarom, hogy bármilyen járművemben az legyen :) Szeretem magam intézni a dolgaim.
Hogy a kérdező mit vegyen, azt nem tudhatom.
10/10 anonim válasza:
Nagyon jó a kézi váltója a BMW-nek, de egy 530-as inkáb már automatával az igazi szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!