Varosban melyik valto egyseg a jobb/hasznosabb? manualis valto, vagy egy automata DSG?
Figyelt kérdés
melyik fogyaszt kevesebbet, hasznalja jobban a fokozatokat/ fordulat tartomanyokat?2013. márc. 8. 09:22
1/6 anonim válasza:
Manuális: kevesebbet fogyaszt, a fokozatok úgy váltakoznak ahogy te akarod
DSG: többet fogyaszt, gyorsítástól függően vált fel vagy le, viszont nem kell vezetés közben a váltásra figyelni, és ez a legjobb duplakuplungos automata.
2/6 anonim válasza:
Tudom, hogy most még ez neked nem opció,
de automatánál nem lesz visszeres a bal lábad pár év múlva!!
3/6 A kérdező kommentje:
szerintem max 1 literrel iszik tobbet az automata, en halottam hogy automata mercedes busz 2 literrel eszik csak tobbet mint a nem automata, akkor egy kiskocsinal kevesebb kell hogy legyen
2013. márc. 8. 11:37
5/6 anonim válasza:
DSG a legjobb városba, ráadásul az nem eszik többet, mint a manuális, van olyan tipus, amelyben még kevesebbet eszik.
6/6 anonim válasza:
a mi automatánk 2 literrel kevesebbet eszik, mint a manuális típus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!