Szerintetek is egyre több a női sofőr?
Egyre több női sofőröket látok a tanuló autókban mint férfit, mára már szinte csak fiatal csajokat, és nőket.
Amikor én vizsgáztam kb.:4 éve akkor is voltak idősebb nők és fiatal lányok de szerintem jóval kevesebb.
Igen egyre több a női sofőr.
Ezzel van is baj meg nem is.
Többnyire a fiatalok hülyeségeivel van a nagyobb baj,de azért egy két csaj is nagyon kemény és félelmetes ahogy vezet(nem biztonságos)
Én szoktam motorozni is,a nők nagyjának van kilengése az úton ezt simán észrevenni :) De ezzel nincs is baj,hanem azzal hogy telefonál ,beszélget és közben simán átmegy egy piroson,majdnem padkára futunk meg ilyenek.Szerintem a nők kevésbé alkalmasak arra hogy egyszerre több dologra figyeljenek.Szerintem nem baj ha kijelentjük azt hogy a női sofőrök nagyja gyengébbek a vezetésben,viszont mi pasik másban vagyunk gyengébbek és ezen nincs mit takargatni.És még annyi hogy kivételek mindig is lesznek.
Boldog Karácsonyt!
Ez a nő szerintetek, hogyan kapott jogosítványt???!!
(Csak legyen türelmetek kivárni a bravúros manővereit, a lezárt rakparton!)
Egy hölgy beparkol a saját udvarukba!!!
...és még néhány női sofőr:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!