Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek is egyre több a...

Szerintetek is egyre több a női sofőr?

Figyelt kérdés

Egyre több női sofőröket látok a tanuló autókban mint férfit, mára már szinte csak fiatal csajokat, és nőket.

Amikor én vizsgáztam kb.:4 éve akkor is voltak idősebb nők és fiatal lányok de szerintem jóval kevesebb.

2013. júl. 26. 11:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Igen, az az igazság, hogy ma már minden 17-18 éves megcsinálja a jogsit, ha lány, ha fiú, nem számit. Ezzel nincs is semmi baj, tudok 18 éves csajt, alasztott egy gazdag palit, és most egy Volvó XC90-el járkál, és nagyon jól vezeti, meg tud vele parkolni, szóval semmi baj nincs vele. És ezért van sok női sofőr, mert ma már minden kiscsaj megcsinálja a jogsit, és van akinek nincs olyan nagy szerencséje, hogy autója legyen, és vannak olyan csajok, akik bizonyos szolgáltatásokért cserében kapnak ilyen drága autókat, meg minden drága cuccot ami kell. Ha értitek hogy mire gondolok :)
2013. aug. 15. 10:13
 12/24 anonim ***** válasza:
A múltkor láttam egy középkorú nőt, egy 3,5 t-ás MAN-t vezetett. Alig akartam elhinni.
2013. szept. 8. 22:35
 13/24 anonim ***** válasza:
56%
Ezek szerint itthon is kezdenek rájönni a férfiak arra, amit a németek jó ideje tudnak, nem fikázni kell a női sofőröket, hanem nyugodtan inni, és az asszony majd hazavezet. :-)
2013. szept. 8. 23:01
 14/24 anonim ***** válasza:
24%
No, hát még a szúnyog!
2013. szept. 9. 01:32
 15/24 anonim ***** válasza:
76%

"A múltkor láttam egy középkorú nőt, egy 3,5 t-ás MAN-t vezetett."

Hát ha engem látnál a 40 tonnással.

Egyébként nekem ugyanolyan mintha egy pasi ülne ott.

Ez csak itt nálunk meg csodaszámban.

Nézd meg németeknél ott a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy kamiont nő vezet vagy egy csuklós buszt.

Csak mi nagyon el vagyunk még maradva ezektől az országoktól.

Itt még az a divat, hogy a nő szüljön, főzzön, mosson, takarítson és kész.

Ha tanulna, vagy a húslevesen kívül mást is megfőzne, ha a titkárnői melótól vagy bármilyen más "nőies" munkától eltérne akkor ha mód lenne rá, már biztos, hogy máglyán elégetnék.

2013. szept. 9. 10:22
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos igen.
2013. szept. 19. 14:05
 17/24 Evele123 ***** válasza:
Biztos, hogy egy női sofőrrel több van az utakon, mint eddig, mert a húgomnak is ma sikerült a forgalmi vizsgája :-DDD
2013. szept. 19. 17:06
 18/24 anonim ***** válasza:

Én már kamionba is láttam hölgyet.

Általában az Férjurukkal vannak váltásba de szólóban is találkoztam már nővel csak az ritkább.

De szerintem is azért van mikor elmegy a fickó leinni magát legyen aki összeszedi és hazaviszi. A jogsi meg olcsóbb nem lesz.

A Legbrutálabb dolog számomra idáig az volt mikor haverom az anyjának szólt hogy menni kéne érte.

Papamobil nem volt otthon így a srác privát autójának kulcsát akasztotta le mami és a benzinkútra vitte első uta mert üres volt a tank.

Persze otthonka dauer ,földig ültetett szanaszét tuningolt régi sportBMW.

-Na azt tuti hogy megnézték!!

2013. okt. 12. 14:28
 19/24 anonim ***** válasza:
Láttam én is nem egy kamionos hölgyet. Sőt,láttam már 20 év körüli csajszit is,egy 300 lóerőst traktort vezetett,és egy 25 tonnás pótkocsit húzott. :)
2013. okt. 12. 17:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Anyósom meglepően jól vezeti a 220-at. Semmi kárt nem tett benne, pedig belenyúlt rendesen. :)
2013. dec. 24. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!