Hol tudnék elhelyezkedni, mint sofőr?
Figyelt kérdés
B-s jogsival szeretnék olyan munkát találni, ahol vezetni kell, akár futárkodás, akár ügyintézés, vagy bármi.
Budapest, 20F
2013. júl. 19. 13:54
1/5 anonim válasza:
Sehol. Ahhoz hivatásos jogsi kell.
2/5 anonim válasza:
Sofőr az, ki teherautót vagy buszt vezet
van még a taxis kategória, de az már egy másik történet.
a furgonosok azok kamikaze pilóták, semmi több, kihajtják a belüket, és nem is olyan hú de jó a fizu.
el kell menni autósiskolába, le kell tenni nagyobb kategóriákat, és akkor elmondhatod, hogy sofőr vagy.
3/5 anonim válasza:
B kategóriás jogsival max pizzafutár lehetsz! Ha már legalább 2 éve van jogsid, akkor vizsgázhatsz ahivatásos jogsiért, amivel pedig taxis is lehetsz!
4/5 anonim válasza:
Sok itt a laikus. Méghogy hivatásos jogsi kell? Furgon meg a bélkihajtás? Megrakodtam elsö lerakóm, Antverpen, megállni csak tankolás. Csucsom-3500km 2 Német 1 Osztrák-persze megállás nélkül. Ekkor akadtam ki. Arra emlekszem 20-km-rel gurulok mögöttem dudálnak. Karácsonyra beigérve 1havi m-bér. Mondvacsinált ürügy , lapátra tettek. Sejtéseim már voltak addig is, a cegnek 4 furgonja volt, hivatásossa már csak nekem.Takarékossági megfontolásból un.-urvezetöket alkalmaztak, alkalmaznak egyre többen ma is.
5/5 anonim válasza:
Sofőrszolgálat! Ha van PÁV-od mehetsz sofőrnek, aki az ügyfél autóját vezeti, ha csak B-s jogsid van, lehetsz bázis sofőr, aki a sofőrt szállítja, követi majd szállítja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!