Büntetnek azért, ha valaki beül egy ittas sofőr mellé? Ilyenkor utasait is megbüntetik vagy csak a sofőrt?
utast nem büntetnek. bekötetlen övért is a vezető a hibás. az utasnak nem feladata tudni, hogy a vezető ivott e vagy sem.
én egyszer ültem be piás mellé. én is részeg voltam. halálfélelmem csak ezért nem volt. soha többet. pl gyorsan vett be egy kanyart és kivitt egy kis kikerülési táblát. meg 2x majdnem karambol a kb 10 km út alatt éjjel.
Ittasságért csak a vezetőt büntetik. Fontos tudni, hogy bontott állapotban az utastérben alkoholt szállítani tilos.
Az öv témakörében nem megfelelő a tudásod. A rendőr, ha kiszúrja, egyenként minden olyan utast megbüntet, személyre szabottan, akinek az öve nincs becsatolva.
"Az öv témakörében nem megfelelő a tudásod. A rendőr, ha kiszúrja, egyenként minden olyan utast megbüntet, személyre szabottan, akinek az öve nincs becsatolva."
a gyereket is, ha annak sincs? vagy csak bizonyos életkortól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!