Mai kor követelményeinek megfelel ég egy közel 30 éves 1200-as Zsiguli?
Nekem nincsenek nagy igényeim. Szervó, klíma, elektromos sz@rok nem kellenek csak menjen.
Mondjuk csak gázos jöhetne szóba :D
Szerintetek?
Anyira szeretem mikor így beszélnek a régebbi autókról.
Hogy én bele nem ülnék, meg totál életveszély, első fának nekimész...
És általában mindig az idősebb korosztály mondja ezt.
Kérdem én: Régen jó volt?? 20 éve jó volt beleülni. Most már nem. Akkor nem voltatok életveszélyben?
Nem a kőkorszakban készültek ezek.
Francos fogyasztói társadalom, meg presztizsérték... Hányiger.
Kérdező: Ne a mai kor igényei alapján válssz autót, hanem a saját igényeid szerint. Ha neked megfelel, bátran vegyél egyet.
5.!
Csak tudod haladni kell a korral! Senki sem használ már floppyt vagy szalagkábelt csak azért, mert az régen jó volt. Miért ragadjunk le a múltban, ha vannak újabb technológiák?
azt állíthatom, hogy a zsigulik akkor baromi jók voltak...volt is, nem egy..
de haladni kell a korral.lecseréltem egy fapados szwiftre, ami maga volt akkor a csoda. ma már? ajaj..
kell a klíma, szervo, ABS,fűthető kormány, ülés, stb...és egyre kevesebbet fogyasztanak... tíz évig nem kell gyertyát cserélni, sőt, addig nem kell semmit javítani...csak kopó alkatrész csere.
szóval ma már túlléptünk rajta, függetlenül attól, hogy a műszakin,ha jó a gép, akkor pik-pak átmegy...és nagyon jól szolgál.
4-es elkezdi KORMÁNYVÁLTÓS. Na itt felnevettem. Ha nem értessz hozzá, akkor minek szólsz bele.
Egy zsiguli még ma is jó lehet. Én egyedül a fogyasztása miatt nem vennék. Egyedül ami hiányzik belőle, az a fékrásegítés. A későbbi Ladákban viszont már ez is volt és beépíthető az ezerkecskébe is. Ha ez az autó tetszik és tudsz szerelni akkor bátran vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!