Megérné megvenni?
Első autónak. Benzin-gázos ladát első autónak megérné megvenni, ha jó állapotú? nem nagy távokra kéne és nem mindennapi használatra.
Megérné, szó szerint, ha makulátlan állapotban van és fenn tudod tartani még így kb. 6 évig, azután kaphat egy OT vizsgát és talán egy gyűjtőnek sokkal többet megér majd, mint amennyiért most megvennéd.
Egyébként autót venni nem éri meg, mert csak viszi a pénzt és évről évre egyre kevesebbet ér (kivéve a haszongépeket).
Akkor mit, ha ne ilyet? Ajánljatok valamit!
Ti jobban értetek hozzá mint én, mert annyira nem foglalkoztatnak és így nem olvastam egy típusnak sem utána, hogy mit érdemes s mit nem megvenni stb. :)
220 ezer szerintem is sok azért. De 180at adnék :D
Ja és azt írja forgalmiban 1984 van beírva, csak a karosszéria '89-es.
én vagy suzuki vagy f astra vagy corsat vennék ennyi pénzből de a fő célom az lenne hogy befecskendezős legyen
Ez a lada max 50 ezret ér meg amúgyis egy régi szar csak a baj lenne vele.
Javaslom: Corsa, Fiesta, f astra, twingo, golf 3
Ezeket megtudod már venni ennyi pénzért.
nem éri meg!
1. lehet venni ennyiért sokkal szebb fajta zsigulit is!
2. nem szabad zsigulit venni, minden cigánynak már az van...
3. ocsmány a megjelenése! lenéznek miatta!
4. annyit fogyaszt hogy nem bírnád tankolni!
amiket ajánlottak azokat nézegesd, corsa astra meg ilyeneket nézegess 300.000FT-é már nagyon jókat tudsz kapni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!