Megérné megvenni?
Első autónak. Benzin-gázos ladát első autónak megérné megvenni, ha jó állapotú? nem nagy távokra kéne és nem mindennapi használatra.
Itt egy Espero, van benne minden, elektromos ablak, ABS stb:
szántóvető! Sajna nem talált :) 20 éves fiú vagyok. azért nem nagyon néztem eddig utána a témának, mert annyira nem érdekeltek a kocsik sosem. Motor őrült vagyok :D Először az kell. Már 2 éve is megcsinálhattam volna a jogsit, volt rá keret csak, hát kellett másik motor :)
Majd körül nézek a linkek közt. A "túl modern" autóktól ódzkodom. Az ilyen 90-es évek eleitől. Már aránylag az is modern, elektromos holmik stb. Besz@rik valami aztán csak pisloghatok :D
na majd meglátom mi lesz, nézegettem 1-2 golfot, jettát, 80as audikat hát kb ezeket eddig
most úgyis motor kell megint :DDDD ez majd nyár vége felé lesz aktuális. a kocsi vételezés. (családi kocsi van, de az túl féltett h ideadják szerintem :D)
Én 2006-os évjáratnál régebbi autót nem nagyon vennék de ez én vagyok:)
Helyedben megpróbálnék egy 97-es 98-as autót venni ebből az árból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!