Egy 23 éves autó után nehéz egy új modern autót vezetni?
Eddig 2 évig egy 23 éves kisautót vezettem, semmi luxus, szivatóval működik, viszont jól ki lehet látni belőle.
Szeretnék venni egy 6-7 éves autót, de félek, hogy nem fogom tudni vezetni.
Már nagyon régen volt, hogy egy 13 éves autón tanultam vezetni.
Szerintetek? Jogos a félelmem?
Miért ne tudnád? Ugyan úgy gáz/fék/(kuplung van benne)
A szivatót el kell felejteni.
Könnyebb az újat megszokni, mint a régire visszatérni.
Gondolok a motorházra.. a mostani 700 cc-is motorháza nagyon kicsi, jól látható hol van az autó vége.
Beültem egy 206-osba és alig láttam ki hol az autó vége..
A fékeket gondoltam, hogy jobbak.. a mostani autóval már a lámpa előtt 100-200 méterre erősen fékezni kell, hogy meg is álljon.
A parkolástól tartok, hogy nem érzékelem a kocsi elejét/hátulját, illetve a kanyaroktól.
No meg fura lesz, hogy reggel indításkor nem kell a szivatóval és gázpedállal trükközni.... :D és az a sok gomb is a kormány és váltó körül.. :S
"A parkolástól tartok, hogy nem érzékelem a kocsi elejét/hátulját,"
Eleinte parkolj bővebb helyekre hogy megszokd az autó irányítását, méretét
"illetve a kanyaroktól. "
Gondolj bele hogy kamionok is járhatnak(általában) tehát egy személygépkocsival jóval könnyebb dolgod van.
Hát vezetni könnyebb lesz, mert ahogy vesszük már nem te fogod dolgoztatni az autót, hanem autó dolgozik helyetted.
Öcsém egy 2009-es fábiából ült át a 20 éves swiftembe:-D hát csinált pár furcsa dolgot...
(persze nem szó szerint érettem. Hát a parkolás?? az meg kell szoknod az autó határait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!