Bmw e46 coupe, Mercedes Clk vagy Alfa Romeo Gt?
Fiatal vagyok és kb 3 millió Ft-om van az autó vételárára.
Évente 1 max 2 alkalommal mennék vele hosszabb távra,inkább 100km-en belül járnék vele.Benzineset szeretnék,de az alfából inkább mellőzném a v6-ot,mert az már sok a kasznihoz.(szerintem)
-Kicsi korom óta Bmw-t szeretnék és mindig is az e46 tetszett a legjobban.Megbízható és sok van belőlük.
-A merci azért tetszik nagyon,mert a hátsó ablakokat is le lehet engedni és hatalmas szabadságérzetet ad(ráadásul rohadt jól is néz ki)
-Az alfa nem a legmegbízhatóbb,ráadásul dízeles is,viszont nagyon beleszerettem az autó külsejébe.Talán nincs is ilyen áron ennél szebb autó.
Nem tudok dönteni,ezért kérem a Ti segítségetek!Előre is köszönöm a válaszokat!
Jó választás az Impreza. Melyik évjárat lenne?
Az E merci meg persze, hogy több az E46-nál. Felső kategóriás autó (az E46 közép). E Merciből is lehet már olcsón lehasználtat venni (némelyek néhány év alatt képesek leamortizálni egy autót).
Mindez a Bmw E46-ra is igaz. 1 millióért eléggé az alja van (leharcolt, lepusztult). Fogalmazunk úgy, hogy 1.5 millió forint meg a legalsó értékhatár jelenleg (2013 augusztus végén), amennyinél már érdemes elmenni meg is nézni (és ez még mindig nem magyar ár, hanem német - ami kb. 5000eur), de ennyiért még nem lesz perfekt. De tényleg nem kell hasra esni az E46-tól, anno már 8 millióért meg lehetett kapni újonnan.
2006-2007. körülieket már lehet kapni 5 millió környékén(ami nincs meggyilkolva) és olyanokon gondolkodtam.Szerintem még 1,5-2 év kell amire összegyűlik a pénzem,szóval az még nem most lesz :)
Egyébként tisztában vagyok az alkatrészárakkal,benzinárral és az autók fogyasztásával is...
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!