Bmw e46 coupe, Mercedes Clk vagy Alfa Romeo Gt?
Fiatal vagyok és kb 3 millió Ft-om van az autó vételárára.
Évente 1 max 2 alkalommal mennék vele hosszabb távra,inkább 100km-en belül járnék vele.Benzineset szeretnék,de az alfából inkább mellőzném a v6-ot,mert az már sok a kasznihoz.(szerintem)
-Kicsi korom óta Bmw-t szeretnék és mindig is az e46 tetszett a legjobban.Megbízható és sok van belőlük.
-A merci azért tetszik nagyon,mert a hátsó ablakokat is le lehet engedni és hatalmas szabadságérzetet ad(ráadásul rohadt jól is néz ki)
-Az alfa nem a legmegbízhatóbb,ráadásul dízeles is,viszont nagyon beleszerettem az autó külsejébe.Talán nincs is ilyen áron ennél szebb autó.
Nem tudok dönteni,ezért kérem a Ti segítségetek!Előre is köszönöm a válaszokat!
BMW:
"... és sok van belőlük."
Na éppen ezért ne vegyél E46-ot. Ne legyen még több.
Az alfa GT azér' elég jól össze van rakva. Nem lesz vele gond.
A három közül a Mercit venném a helyedben. Ha ennyi érvet felsorakoztattál mellette, akkor a szíved a Merci felé húz.
Ha sok van belőle az csak jó,mert hegyekben áll hozzá az alkatrész.
Most visszanézve tényleg a Mercihez írtam a legtöbbet :)
Köszönöm a választ!
Felénk már minden kis "apuci kedvence" BMW-vel jár, a "jacobs"-ok meg Mercivel. Valahogy egyik sorba se állnék be szívesen. Én Alfa-t vennék, de abból is nem a GT-t, hanem egy 156-ost. Az egyik legszebb kocsi, amit valaha piacra dobtak. Bele egy kétezres TS motort, vagy egy 1.9 JTD-t, aztán neki a világnak. :)
Persze félre ne érts, alapvetően a Mercivel és a BMW-vel sincs különösebb bajom. De az Alfa nekem sokkal szimpatikusabb.
"Valahogy egyik sorba se állnék be szívesen."
érdekes, én nem a szomszédnak, vagy a járókelőknek vettem az autóm, hanem magamnak elsősorban... pont nem érdekel ki mivel jár :)
Szerintem vedd figyelembe,hogy a Mercedes eggyel nagyobb kategória a BMW-nél.(Mert így vannak a párok:
Mercedes C,CLC-BMW 3
Mercedes E,CLK-BMW 5
A Merciben hátul el is lehet valahogy férni.
Tehát Mercedes.
GT Alfáról nem is írok úgy szar ahogy van.
Alfa 156-ba meg nemtudom mi szép van.
Látom,megtalálták a válaszaitokat a sok Alfa mániás.
Miért van rosszul összerakva?
Egy picit hosszabban indokoljátok meg a véleményeket legyetek szívesek.Köszi
Ha Bmw-t veszek,akkor minimum 325i (170 lovas változatot).
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!