Miert nem buntetik "cammogokat"?
Az utobbi idoben minden nap talalkozok 1-2 autossal, aki a tul lassu haladasi sebessegevel akadalyozza a forgalmat.
Miert nem lehet toluk egyszeruen elvenni a jogositvanyt, ha ennyire felnek vezetni?Vagy legalab kivonni az autot a forgalombol ha a max haladasi sebessege 50 km/h?Nagy reszuk raadasul veszelyes is, nem adnak lehetoseget az elozesre, de meg a sajat savukat sem tudjak tartani.
Nagyon be van tablazva a napom, egyszeruen nincs turelmem az ilyesmihez.Tegnap este pl hiaba probaltam megelozni egy ilyet, (nem vicc, tenyleg 50-60-al haladt, es a lejtokon vagy kanyarokban gondosan fekezett is varoson kivul, jo minosegu uton)a 2 savos ut felezovonalan haladt, egyszeruen nem engedett el, hiaba villantottam, majd dudaltam ra.A kanyarokban persze igyekeztem lemaradni, nehogy a szembejovo magaval rantsa, es vele egyutt engem is.Szoval ha olyan becsuletesen buntetik a gyorshajtokat, miert nem buntetik az ilyen szerencsetlen forgalom akadalyozokat?
Nem tanulokrol beszelek, kortol es nemtol fuggetlenul rendszeresen talalkozok ilyenekkel.
1. vagyok.
Tudom már, ki vagy: az a majom, aki megelőz 20 méterrel a községtábla előtt, hogy aztán lelassíthasson (már ha), meg az, aki körforgalom előtt 50 méterrel előz meg, hogy ott is fékbe taposhasson, meg az, aki megelőz, és 100 méterrel arrább megint fékbe tapos, mert jobbra fog kanyarodni.
Általánosítok én is, mint ti, mert pl. senki nem kérdezett meg, én vezetek-e, hát nem, így van időm figyelni a fajtád. Pontozz le nyugodtan. Ha én menjek tömegközlekedéssel, akkor te meg a fajtársaid váltsatok munkát, aztán akkor nem kell az úton lihegned, fele ennyit sem fogsz idegeskedni, még az egészségednek is jót tenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!