Miert nem buntetik "cammogokat"?
Az utobbi idoben minden nap talalkozok 1-2 autossal, aki a tul lassu haladasi sebessegevel akadalyozza a forgalmat.
Miert nem lehet toluk egyszeruen elvenni a jogositvanyt, ha ennyire felnek vezetni?Vagy legalab kivonni az autot a forgalombol ha a max haladasi sebessege 50 km/h?Nagy reszuk raadasul veszelyes is, nem adnak lehetoseget az elozesre, de meg a sajat savukat sem tudjak tartani.
Nagyon be van tablazva a napom, egyszeruen nincs turelmem az ilyesmihez.Tegnap este pl hiaba probaltam megelozni egy ilyet, (nem vicc, tenyleg 50-60-al haladt, es a lejtokon vagy kanyarokban gondosan fekezett is varoson kivul, jo minosegu uton)a 2 savos ut felezovonalan haladt, egyszeruen nem engedett el, hiaba villantottam, majd dudaltam ra.A kanyarokban persze igyekeztem lemaradni, nehogy a szembejovo magaval rantsa, es vele egyutt engem is.Szoval ha olyan becsuletesen buntetik a gyorshajtokat, miert nem buntetik az ilyen szerencsetlen forgalom akadalyozokat?
Nem tanulokrol beszelek, kortol es nemtol fuggetlenul rendszeresen talalkozok ilyenekkel.
Szerencsétlen, majd ha a gyereked a hátsó ülésen békésen szundikál, remélhetőleg te is beállsz a cammogók táborába. Addig meg csak csikorgasd a fogaid, mert az óvatos és körültekintő sofőrt minden érved ellenére sem fogják sohasem büntetni. Sose hallottál még a "lassan járj, tovább érsz" mondásról? De, biztosan, csak nem tudod, mit jelent.
Sajnálom, ha ilyen szoros a napirended, de idegeskedéssel semmire nem mész, a napirended miatt meg ne a cammogó autóvezetőket hibáztasd, légy kedves. Én meg azt szeretném, hogy az ilyen Goofyk, mint te, tűnjenek el az utakról, mert csak akkor lehetek biztos benne, hogy, ha elindulok a gyerekemmel valahová, vagy a családtagjaim utaznak, mindenki rendben hazaér.
Nem hiszem el, hogy ha autóba ülsz, rögtön vicsorogni kell, mindenhova elvisz az a ku**a gép, ahova akarod, és gyorsan, akkor mi kell még? Hány lovat ütöttél és hajtottál volna már halálra, ha nem lenne gépkocsi a világon?
Szállj magadba. Kérlek.
Kedves elso!
Ha nem lett volna egyertelmu a kerdes nem gyorshajto vagyok,hanem en lennek a szabalyosan kozlekedo.:D
Egyebkent a kisfiam szerencsere mogottem is bekesen szundikal.
Pont az ilyenekrol irtam,hogy nem lenne szabad vezetniuk,mint Te.Ha ennyire felsz az uton,sokkal veszelyesebb vagy masoknal egy esetleges varatlan helyzetben.
A peldam is eleg egyertelmu volt,varoson kivul,jo minosegu uton 50-60-al kozlekedokrol szolt,nem a Pista bacsi gyumolcsosebe vezeto foldutrol,vagy varoson beluli kozlekedesrol.
Ha szerinted a biztonsagos kozlekedes azt jelenti,hogy kocsisor all mogotted,es meg jol ra is huzod a kormanyt az elozni probalokra,akkor sajnalom,de tenyleg letezik tomegkozleledes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!