Normális az olajfogyasztás?
Figyelt kérdés
Van egy 2004-es mazda 3-asunk benzin 1.4 16v és kb 1500 kilométerenként egy liter olajat kell bele tölteni. 157 000 km van épp benne2013. júl. 6. 21:56
31/32 Bróthág István válasza:
Üdv! Én is ugyanebben a cipőben járok mint a kérdező. Van egy 2004 mazda 3 1.4 m 180 ezer km el és zabálja az olajat.1 hónapja szakszervízben cseréltettem olajat és rögtön utána indultam Németországba kb 1500km t kellett utazni ami alatt annyi olajat meg evett hogy kicsivel az alsó nívó alá süllyedt a szintje. Kb 4000-4500 as fordulaton pörgött a motor oan 15 órán keresztül. Ennyi olaj fogyás ilyen terhelésnél normális? A kérdezőtől kérdezném hogy neked megoldódott a probléma? Válaszokat előre is köszönöm.
32/32 anonim válasza:
Kérdezném a kérdezőt és az utolsó válaszolót, hogy kiderült-e mivel lehet megoldani a problémát? Nálam is ugyanez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!